изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:03 EEST
Вашето число според Линда Гудман    
Любопитно Вашето число според Линда Гудман 

Вие сте Число 1, ако сте родени на 1-ви, 10-и, 19-и или 28-и от всеки месец.

Вие сте Число 2, ако сте родени на 2-ри, 11-и, 20-и или 29-и от всеки месец.

Вие сте Число 3, ако сте родени на 3-ти, 12-и, 21-ви или 30-и от всеки месец.

Вие сте Число 4, ако сте родени на 4-ти, 13-и, 22-ри или 31-ви от всеки месец

Вие сте Число 5, ако сте родени на 5-и, 14-и или 23-ти от всеки месец.

Вие сте Число 6, ако сте родени на 6-и, 15-ти или 24-ти от всеки месец.

Вие сте Число 7, ако сте родени на 7-и, 16-ти или 25-и от всеки месец.

Вие сте Число 8, ако сте родени на 8-и, 17-ти или 26-ти от всеки месец.

Вие сте Число 9, ако сте родени на 9-и, 18-ти или 27-и от всеки месец. 

 

Число 1

Цветовете, хармонични с вибрациите на Число 1, са: всички отсенки на слънчево- или златистожълтото, яркооранжевото и лилавото.Хората с Число 1 ще забележат благотворна промяна в цялостното си състояние и могат да засилят положителната си същност, като носят близо до кожата топаз или кехлибар.Вибрацията на Число 1 поражда склонност към сърдеч­носъдови заболявания, например към сърцебиене и лошо кръвообращение, а също към болки в областта на кръста, злополуки, засягащи гръбначния стълб, понякога високо кръвно налягане и астигматизъм и трябва често да ходят на очен лекар. Физическите им заболявания се усложняват от отрицателните емоции или, обратното, отшумяват и дори изчезват при положителни емоции, великодушие и опти­мизъм. Не е изключено да се появят полови проблеми, на­пример фригидност при жените и импотентност при мъжете. Тези проблеми обаче са временни и при правилна душевна нагласа ще бъдат превъзмогнати. Хората с Число 1 понякога се разболяват заради прекомерната си гордост и егоизъм. Научат ли се на по-търпеливо и гъвкаво отношение, ще забе­лежат как и здравословното им състояние се подобрява.Октомври, ноември и декември на всяка година са ме­сеците, когато повечето симптоми на подкопано здраве -физическо и психическо, причинени и от болести, и от злопо­луки, сполитат хората с Число 1 - те са резултат от песи­мизъм, потиснатост, стрес или преумора. Наближат ли тези месеци, хората с Число 1 трябва да гледат по-ведро на неща­та. Не след дълго, научат ли се през тези периоди да са опти­мисти във всичко, те ще са в състояние да притъпят и дори да премахнат тенденцията да боледуват и да претърпяват злополуки през посочените месеци. Хората с Число 1 трябва да започват да се разтоварват емоционално най-малко 30 дни преди гореуказаните месеци.Препоръчваните за тях храни са: стафиди, ечемичен хляб, ечемик, портокали, лимони и фурми. Основните билки, га­рантиращи, че при постоянна употреба хората с Число 1 ще постигнат непоклатимо здраве, са: шафран, лайка, очманка, жълт кантарион, карамфил, индийско орехче, киселец, пореч, корен от тинтява, лавандула, дафинови листа, мащерика, върбинка и мирта.Ако тези билки биват взимани като настойка от хората, Родени на 1-и, 10-и, 19-и или 28-и през всеки месец от всички години, те действат като успокоително и тонизиращо сред­ство. Веднага ще почувствате бързото им чудотворно въздействие, ако пиете по три-четири чаени лъжички, за да се отърсите от тревогата, напрежението, потиснатостта, гнева и други психически и емоционални смущения. Настойката трябва да бъде взимана редовно (по една супена лъжица) два пъти седмично, а ако сте под стрес - и по-често.

 

Число 2

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Число 2, са: светлозелено, бледожълто, сребристо, виолетово и светлолилаво.Хората с Число 2 ще забележат благотворна промяна в цялостното си състояние и ще засилят положителната си същност, ако носят близо до кожата си смарагди, перли или лунни камъни.Вибрацията на Числото 2 създава склонност към сто­машни заболявания и проблеми с храносмилането. Хората с Число 2 са податливи на птомаинни отравяния и ако са в чужбина, трябва да внимават какво ядат и каква вода пият. Не е изключено да страдат от гастрит и най-често доброкачествени образувания. Най-уязвими са гърдите и гръдният им кош. Повечето болести, от които страдат хората с Число 2 са продължителни и хронични и са причинени от вечните йМ тревоги - ако те се научат да не се безпокоят за щяло и нещяло, ще оздравяват значително по-бързо.Януари, февруари и юли на всяка година са месеците, когато повечето симптоми на влошено здравословно състо­яние - психическо и физическо, причинено от болести или претърпени злополуки, ще сполитат хората с Число 2 - те са причинени от песимизъм, потиснатост, напрежение, тревоги й преумора. Всяка година, наближат ли тези месеци, хората с Число 2 трябва да се стараят да са спокойни. Постигнат ли го, ще разсеят и дори ще премахнат тенденцията през тези месеци да боледуват и да претърпяват злополуки. Трябва да започват да се разтоварват емоционално най-малко 30 дни преди посочените месеци.Хората с Число 2 трябва да ядат: марули, зеле, ряпа, краставици, пъпеши. Основните билки, които, стига да са взимани продължително, ще им осигурят отлично здравос­ловно състояние, са: цикория, градинска жлъчка, рапично семе, зелено зеле, лунна папрат, ленено семе, живовляк и пепел от върба.Ако тези билки се взимат под формата на настойка от хората, родени на 2-ри, 11 -и, 20-и и 29-и на всеки месец от всяка година, те ще им подействат като успокоително и то­низиращо средство. Хората с Число 2 бързо ще усетят чу­дотворното им влияние, ако при тревога, стрес, депресия, гняв, психически и емоционални проблеми пият по три-че­тири чаени лъжички от настойката. Трябва да я взимат ре­довно, два пъти седмично (по една супена лъжица), а при напрежение - и по повече.

 

Число З

Цветовете, съответстващи на вибрациите на Числото З, са: всички есенни багри, например жълтото и убитооранжевото, ръждивото, а също тюркоазеното и небесносиньото. Хората с Число 3 споделят любовта към лилавото, присъща на представителите на Число 1.Хората с Число 3 ще забележат значителна благотворна промяна в общото си състояние и ще засилят положител­ното в своя характер, ако носят близо до кожата тюркоаз.Вибрацията на Число 3 създава склонност към изнервеност, често породена от преумора и недоспиване. Нерядко страдат от силни пристъпи на ишиас и невроза, от най-раз­лични дерматологични проблеми и са уязвими за наранява­ния в областта на хълбоците. Понякога имат здравословни проблеми с черния дроб и болки в бедрата.Декември, февруари, юни и септември на всяка година са месеците, когато при хората с Число 3 се проявяват пове­чето симптоми на лошо здравословно състояние - психичес­ко и физическо, причинено от болести или злополуки, - ре­зултат от песимизъм, потиснатост, стрес или преумора. Хо­рата с Число 3 трябва да се стараят през тези месеци всяка година да запазват спокойствие и не след дълго ще са в състо­яние да разсеят и дори да премахнат предразположеността към заболявания и злополуки през въпросния период. Тряб­ва да си налагат да са оптимисти най-малко 30 дни преди гореуказаните месеци.Хората с Число 3 трябва често да ядат цвекло, боровин­ки, аспержи, череши, берберис, ягоди, ябълки, черници, прас­кови, маслини, ревен, цариградско грозде, нарове, градинска жлъчка, ананаси, грозде, бадеми, смокини, лешници, пшени­ца и всички пшеничени продукти. Билките, които, приемани продължително, ще допринесат за отличното им здравослов­но състояние, са: пореч, глухарче, медуница, градински чай, мента, шафран, индийско орехче, карамфил, майоран и жълт кантарион.Взимани под формата на настойка от хората, родени на 3-ти, 12-и, 21-ви и 30-и на всеки месец от всяка година, тези билки действат като успокоително и тонизиращо средство. При тревога, напрежение, потиснатост, гняв и други психи­чески и емоционални проблеми те веднага ще усетят благо­творното им влияние, ако пият по три-четири чаени лъжич­ки. Трябва да приемат настойката редовно - два пъти в сед­мицата по една супена лъжица, а при стрес, и в по-големи количества.

 

Число 4

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Числото 4, са: електриковосиньо и кобалтово, сребристосиво и морско-зелено.Хората с Число 4 ще забележат благотворна промяна в общото си състояние и могат да засилят положителното в своя характер, ако носят близо до кожата сапфири, кварц или камък, съчетаващ лазурит с малахит.Вибрацията на Число 4 ви прави податливи на странни, трудни за диагностициране заболявания, психични пробле­ми, меланхолия, анемия, затруднено кръвообращение, гла­воболие и болки в кръста, злополуки с електрически ток и при светкавични бури и наранявания на краката под колене­те. Хората с Число 4 могат да извлекат огромна полза от всички лечения с електричество, от хипноза и внушение. Пре­дупреждавам ги изрично в никакъв случай да не посягат към наркотиците; макар и всеки, станал вегетарианец, да се рад­ва на по-добро здраве, хората с Число 4 ще се разболеят от различни хронични заболявания, ако не избягват силните подправки и месото освен пилешкото и рибата. Физическата им уязвимост се засилва при отрицателни емоции и обрат­ното, отслабва и дори изчезва при положителни емоции, спо­коен дух и търпеливост. Възможни са проблеми с половите органи, понякога импотентност при мъжете и фригидност при жените, които обаче са отстраними, ако хората с Число 4 се Съсредоточат и осъзнаят, че това е не на физиологична, а на психическа почва.Януари, февруари, юли, август и септември на всяка го­дина са месеците, когато почти всички симптоми на разкла­тено здраве - психическо и физическо, вследствие на болест или на злополука, се проявяват при хората с Число 4: те са резултат от черногледство, депресия, стрес или преумора. Наближат ли тези месеци, хората с Число 4 трябва да запаз­ват спокойствие. Не след дълго, щом свикнат да го правят, Ще са в състояние до голяма степен да притъпят и дори да премахнат склонността през тези периоди да боледуват или Да претърпяват злополуки. Те трябва да гледат оптимистич­но на нещата най-малко трийсет дни преди началото на из­броените месеци.Хората с Число 4 трябва често да ядат спанак. Те ще постигнат чудесно здравословно състояние, ако доста продължително приемат подходящите за тях билки: градин­ски чай, жълтурче, гаултерия, мушмули, исландски мъх, ер­генска сълза.Взимани под формата на настойка от хората, родени на 4-ти, 13-и, 22-ри и 31-ви на всеки месец от всички години, тези билки действат като успокоително и тонизиращо средство. Изпитвате ли притеснения, ядосвате ли се за нещо, подложе­ни ли сте на стрес, депресия и други емоционални и душевни неприятности, ще почувствате бързо чудотворно облекчение, ако изпиете три-четири чаени лъжички от настойката. По прин­цип трябва да пиете редовно два пъти на седмицата по една супена лъжица, а при напрежение, и по-често.

 

Число 5

Тъй като хората с Число 5 се разбират с представители­те на всички други числа, те могат да носят всякакви цвето­ве, но най-подходящите за аурата на Числото 5 са: перлено-сиво, светлозелено и сребристо. Не бива да носят тъмни цветове, дори те да са посочени като цветове на Слънче­вия им знак.Хората с Число 5 ще усетят благотворна промяна в об­щото си състояние и ще засилят положителното в характера си, ако носят близо до тялото аквамарин, платина или среб­ро.Вибрацията на Число 5 поражда склонност към преко­мерна умозрителност и към пилеене на енергията, които биха могли да доведат до нервен срив. Хората с Число 5 се при­тесняват за всичко и често страдат от безсъние, тикове по лицето и клепачите и „блуждаеща" болка в раменете, ръцете и дланите. Дори при леко душевно напрежение стават раз­дразнителни и избухливи. Препоръчвам им, ако са притесне­ни, да гледат по-оптимистично на нещата, да запазват спокойствие и да проявяват търпеливост дори когато са подло­жени на стрес. Видимо лечебно въздействие им оказва сънят, почивката и спокойното обкръжение.Юни, септември и декември на всяка година са месеците, когато повечето симптоми на разклатено здраве - психи­ческо и физическо, предизвикано от заболяване или злополука сполитат хората с Число 5 - те са плод на черногледство, депресия, стрес или преумора. Наближат ли тези месеци, хората с Число 5 трябва да запазват самообладание. Не след дълго ще видят, че така са в състояние да разсеят и дори да отстранят склонността през тези периоди да боледуват и да попадат в злополуки. Трябва да гледат ведро на нещата най-малко трийсет дни преди началото на изброените месеци.Храните, препоръчвани за хората с число 5, са: морко­ви, пащърнак, диво зеле, овесено брашно, овесен хляб, маг­даноз и всички видове ядки, най-вече лешници и орехи. Ос­новните билки, които след продължителна употреба им га­рантират постоянно здраве, са: майоран, печурки, кимион, мащерика.Взимани под формата на настойка от хората, родени на 5-и, 14-и и 23-ти на всеки месец от всяка година, тези билки им действат успокоително и тонизиращо. Ще усетите бързо чудотворно въздействие, ако при тревоги, стрес, потиснатост, ядове или други психически и емоционални неприятности изпиете от билките три-четири чаени лъжички. Настойката трябва да бъде взимана редовно, по два пъти седмично (една супена лъжица), а при напрежение, и по-често.

 

Число 6

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Числото 6, ;са: пастелните отсенки на всички багри, най-вече на розово­то и синьото, понякога и пръстените тонове, например шоколадовокафявото и кафеникаво-зеленото, но те са второсте­пенни по отношение на пастелните оттенъци.Хората с число 6 ще усетят благотворна промяна в об­щото си състояние и ще засилят положителното в своя харак­тер, ако носят близо до кожата си опали, а понякога и мед.Вибрацията на Числото 6 поражда тенденция към инфекции на гърлото, носа, горната част на белите дробове, а също на гръдния кош и гърдите. Жените с Число 6 са пред­разположени към заболявания на гърдите и родилките често страдат от „млечна треска". При тези хора нерядко се наблюдават леки сърдечносъдови заболявания, водещи до на­рушено кръвообращение. При тях уязвими са пикочният мехур и бъбреците, те би следвало да избягват захарта. Като цяло хората с Число 6 са силни и снажни, стига да живеят в провинцията, в противен случай трябва често да ходят на места с чист въздух и да не водят заседнал живот. Ако живе­ят в град, трябва да положат сериозни усилия често да пре­карват края на седмицата и отпуската си в провинцията.Май, октомври и ноември на всяка година са месеците, когато повечето симптоми на разклатено здраве - психичес­ко и физическо, резултат от болест или злополука, сполитат хората с Число 6 - това е следствие от черногледство, деп­ресия, напрежение, тревоги или преумора. Всяка година, на­ближат ли тези месеци, хората с Число 6 би следвало да за­пазят спокойствие. Не след дълго ще установят, че така до голяма степен притъпяват и дори премахват склонността през тези периоди да боледуват или да претърпяват злополуки. Препоръчително е да се настройват оптимистично най-мал­ко трийсет дни преди началото на изброените месеци.На хората с Число 6 се отразяват добре следните храни: всички бобови култури, пащърнак, спанак, пъпеши, ябълки, праскови, кайсии, нарове, орехи и бадеми, особено бадеми­те. Основните билки, оказващи след продължителна употре­ба отлично въздействие върху здравето на хората с Число 6, са: мента, тиквички, дяволска уста, нарове, сокът от богоро­дичен косъм, папрат, нарциси, дива мащерика, растенията с миризма на мускус, теменужки, върбинка и листа от роза. Какво прелестно съчетание, нали? Големи късметлии са пред­ставителите на Число 6.Взимани като настойка от хората, родени на 6-и, 15-и и 24-ти от всеки месец на всяка година, тези билки действат като успокоително и тонизиращо средство. Ще усетите неза­бавното й чудотворно влияние, ако при неприятности, стрес, потиснатост, ядове и други емоционални и психически про­блеми изпиете три-четири чаени лъжички от настойката. Трябва да я приемате редовно, по два пъти седмично (една супена лъжица), а при напрежение или стрес, и повече.

 

Число 7

Цветовете, отговарящи на вибрацията на Число 7, са: морскозелено, светложълто, аквамарин, розово и бяло. Хо­рата с Число 7 не бива да носят черно или тъмни цветове, дори когато те са посочени като цветове в Слънчевия им знак.Хората с Число 7 ще усетят благотворна промяна в об­щото си състояние и ще засилят положителното в своя ха­рактер, ако носят близо до кожата си смарагд или аметист. Водните лилии и цветовете на лотоса като с вълшебна пръчи­ца ще повдигнат настроението им, ако се чувстват тъжни, самотни и закопнели за обич.Числото 7 поражда склонност към тревоги. Тези хора по-лесно се притесняват, избухват и ядосват. Докато в личния им живот и в службата всичко върви по вода, те са способни да отхвърлят неимоверно много работа. Но притеснят ли се от Нещо или някого, са предразположени към черногледство, уни­ват и това води до крайна физическа умора. Изключително чувствителни към околния свят, те попиват досущ като гъба отрицателната нагласа на хората около себе си.Стига да усещат, че са нужни и оценявани по достойн­ство, представителите на Число 7 на драго сърце ще се, нагърбят с какво ли не и обикновено си вършат работата доб­росъвестно. Но не си дават сметка, че физически не са така силни, както психически - често организмът им е крехък и повечето им здравословни проблеми идват от това, че те над­ценяват силите си. Най-често имат изключително чувстви­телна на слънцето и физическия допир кожа, а понякога и се потят обилно; ако ядат храна, неподходяща за храносмила­телната им система, нерядко получават тежки обриви.Януари, февруари, юли и август на всяка година са ме­сеците, когато повечето симптоми на разклатено здраве -психическо и физическо, причинено от болест или злополу­ка, се проявяват при хората с Число 7 като резултат от чер­ногледство, депресия, стрес, напрежение, ядове или преумо­ра. Всяка година, наближат ли тези месеци, хората с Число 7 трябва да запазват спокойствие. Не след дълго ще са в състояние да притъпяват до голяма степен и дори да пре­одоляват склонността си през тези периоди да боледуват или да претърпяват злополуки. Най-малко трийсет дни преди началото на въпросните месеци трябва да забравят всички тревоги.Храните, които хората с Число 7 трябва да ядат често са: марули, зеле, градинска жлъчка, краставици, гъби, ябъл­ки, червени боровинки и соковете от всички плодове. Основ­ните билки, оказващи дълготраен благотворен ефект върху хората с Число 7, са: цикория, зелено зеле, ленено семе и киселец.Взимани като настойка от хората, родени на 7-и, 16-и и 25-и от всеки ден на всяка година, те действат като успокои­телно и тонизиращо средство. При ядове, стрес, депресия, неприятности и други психически и емоционални проблеми ще усетят бързото чудотворно въздействие на тези билки, ако пият три-четири чаени лъжички. Настойката трябва да се взима редовно - два пъти в седмицата по една супена лъжи­ца, а при напрежение и стрес - и по-често.  

 

Число 8

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Число 8, са: индигово, всички оттенъци на кафявото, тъмнозелено и морскосиньо.Хората с число 8 ще забележат благотворна промяна в общото си състояние и ще засилят положителното в харак­тера си, ако носят близо до кожата диамант или оникс.Те са по-уязвими от другите на заболявания на черния дроб, жлъчката, тънките черва и отделителната система. Често страдат от мигрена, болести на кръвта, ревматизъм и отравяния. Тъй като са особено алергични към животински­те продукти, им препоръчвам да избягват всякакво месо.Януари, февруари, юли и декември на всяка година са месеците, когато повечето симптоми на разклатено здраве -психическо и физическо, причинено от болест или злополу­ка, сполитат представителите на Число 8 - те са резултат от черногледство, депресия, напрежение, ядове или преумора. (Хората с Число 8 са най-податливи на тежки депресии.) Всяка година, наближат ли тези месеци, те трябва да си налагат да са спокойни. Не след дълго ще се убедят, че ще са в състоя­ние до голяма степен да разсейват и дори да премахват предразположеността си през тези периоди да боледуват и да претърпяват злополуки.За тях са препоръчителни следните храни: спанак, мор­кови, цветно зеле и кервиз. При продължително приемане желязно здраве ще им осигурят билките гаултерия, ангелика, градински чай, живовляк, спореж, овчарска торбичка, ерген­ска сълза, върбинка, бъзов цвят, мандрагора.Приемани във вид на настойка от хората, родени на 8-и, 17-и или 26-и на всеки месец през всички години, тези билки им действат успокояващо и тонизиращо. Ако са изнервени и потиснати, ако страдат от стрес, депресия и други психичес­ки и емоционални проблеми, те ще изпитат бързото им чу­дотворно влияние, ако изпият от отварата три-четири чаени лъжички. Настойката трябва да бъде взимана редовно, два пъти в седмицата по една супена лъжица, а при напрежение и стрес - и по-често.

 

Число 9

Цветовете, съответстващи на вибрацията на Числото 9, са: тъмночервено или рубиненочервено (но без оранжеви от­тенъци), синьо и бяло.Хората с Число 9 ще забележат благотворна промяна и ще могат да засилят положителното в характера си, ако но­сят близо до кожата рубин.Вибрацията на числото 9 създава силна предразполо­женост към главоболие, много висока температура, внезап­но развиващи се скоротечни болести, които отшумяват точ­но толкова бързо, колкото и са се появили. Много рядко чо­век с Число 9 ще се разболее от продължителна или хронич­на болест, а ако това се случи, е много важно на заболяване­то да бъде поставена правилна диагноза, понеже то е в раз­рез със самата същност на това число. Неговите представи­тели са жизнени и се възстановяват бързо. Рядко избягват варицелата, едрата шарка и скарлатината. Не бива да риску­ват, докато спортуват, тъй като са предразположени към зло­полуки, при които е наранявана главата, към порязване и из­гаряния. Не е изключено често да ги боли зъб и непрекъсна­то да ходят на зъболекар (нещо, което ненавиждат). Предупреждавам изрично хората с Число 9 да избягват мазната хра­на, концентратите и всякакви вина.Февруари, април, май, октомври и ноември на всяка го­дина са месеците, когато при хората с Число 9 се проявяват повечето симптоми на разклатено здраве - психическо и фи­зическо, причинено от болест или злополука, резултат от черногледство, потиснатост, напрежение, безпокойство или пре­умора. Наближат ли тези месеци, всяка година хората с Чис­ло 9 трябва да запазват самообладание. Не след дълго ще установят, че така притъпяват и дори премахват предразпо­ложеността си през тези периоди да боледуват или да изжи­вяват злополуки.Препоръчваните за тях храни са: кромид лук и чесън, ревен, хрян и домати (освен ако заради аспектите между пла­нетите в хороскопа им нямат алергия към тях). Основните билки, които при по-продължителна-употреба гарантират отлично здраве, са: синапено семе, пелин, рани-лист, мента, чемерика, джинджифил, пипер, зановец, рапица, брош, хмел, бъз и сок от коприва.Ако родените на 9-и, 18-и и 27-и на всеки месец през всички години пият настойки от тези билки, ще почувстват успокояващото им и тонизиращо въздействие. Ако имат ядове и притеснения, ако страдат от депресия или някакви други психически и емоционални неприятности, ще усетят бързото им чудотворно влияние, ако изпият три-четири чаени лъжички отвара от тях. Настойката трябва да бъде взимана редовно, два пъти в седмицата по една супена лъжица, а при напреже­ние и стрес и по-често.

******Ще забележите, че анализът на здравето на хората с раз­лични прости числа, изложен по-горе, започва с цветовете и скъпоценните камъни на всяко число. Цветовете, свързани с деня на раждането ви, са част от вашата аура, когато тя е хармонично уравновесена.Друга част от аурата, стига тя да е балансирана, е съста­вена от цветовете на Слънчевия ви знак, трета - от цветовете на асдендента, или изгряващото слънце в рождената ви карта (хороскоп). В завършек личната ви дъга (аура) съдържа и цветовете, олицетворяващи положението на планетите по време на вашето раждане: астрологичните знаци, в които планетите и светилата (Слънцето и Луната) са били разпо­ложени, когато за пръв път сте си поели въздух.И все пак преобладаващите цветове, влияещи върху спо­койствието и благоденствието ви, олицетворяват деня на раждането - Слънчевия ви знак, както и асцендента, или изгря­ващото слънце във вашия хороскоп. Ето цветовете и скъпо­ценните камъни на всеки от дванайсетте слънчеви знака. За­познайте се с тях, а после ще видим как да ги използвате

ОВЕН: (Марс) 9 рубинено и тъмночервено, синьо и бяло
ТЕЛЕЦ: (Венера)Пан-Хор 6 розово, всички оттенъци на синьото, кафяво и тъмнозелено
БЛИЗНАЦИ: (Меркурий) 5 перленосиво, светлозелено и сребристо
РАК: (Луната) 2 светлозелено, светложълто, сребристо, лилаво и светлолилаво
ЛЪВ: (Слънцето) 1 слънчевожълто, оранжево, понякога пурпурно
ДЕВА: (Меркурий) Вулкан 5 перленосиво и сребристо (както при 5 на Близнаците), но също така и тревистозелено и бяло
ВЕЗНИ: (Венера) 6 розово (както при 6 на Телеца), но също така пастелните отсенки на всички цветове и най-вече светлосиньото
СКОРПИОН: (Плутон) 0 черно, кървавочервено, винено-червено, светлокафяво
СТРЕЛЕЦ: (Юпитер) 3 есенните тонове, например жълтото, яркооранжевото ц ръждивото, както и тюркоазеното. Понякога Стрелецът споделя любовта на Лъва към пурпурното
КОЗИРОГ: (Сатурн) 8 индигово, морскосиньо, всички оттенъци на кафявото и тъмнозеленото
ВОДОЛЕЙ: (Уран) 4 електриковосиньо и кобалтово, сребристосиво и морскозелено
РИБИ: (Нептун) 7 изумруденозелено, светложълто, розово и бяло

Автор Администратор    http://www.yourastrology.eu

http://sitekreator.bg/

 


Сходни връзки

Вашето число според Линда Гудман | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди