изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:39 EET
Нейното бельо според зодията    
Любопитно
Червена дантела, панделки и перли, боксерки или оскъдни прашки. Всяка зодия има своите предпочитания. Хубавото дамско бельо е не само необходимост. То глези сетивата с нежни, ефирни материи и секси кройки. По-голямата част от дамите предпочитат да носят красиво бельо, преди всичко заради себе си. Все пак не трябва да се пренебрегва факта, че и тук има модни тенденции. Актуалните за този сезон цветове са тъмно лилаво и нощно синьо, а заедно с тях - розе и люляк.



Какви предпочитания за бельото имат дамите според зодията си:

Овен

Жената Овен е изключително романтична и страстна. Ако решите да я изненадате с подарък бельо за Коледа, имайте предвид, че харесва червена и черна дантела.

Телец
Повечето дами от зодията намират тази част от дамското облекло за излишна. Иначе биха се зарадвали на семпло, удобно и едноцветно бельо.

Близнаци
Кройката за тях няма значение. Окото им се спира на екстравагантно и цветно бельо с множество връзки, панделки, перли, пайети, точки и камъчета.

Рак
Преди всичко за раците е важно бельото да е удобно и практичното- да не се набива много на очи, но същевременно да е секси. Някои представителки на тази зодия обичат вкъщи да ходят без бельо.

Лъв
Фино, луксозно, скъпо и изящно бельо от най-висок клас. Лъвиците си падат по ръчно изработени скъпарски колекции и дизайнерски модели. Винаги трябва да са в крак с модните тенденции.

Дева
Капризната дева харесва едноцветно, прозрачно бельо от висококачествена дантела.

Везни
Тези жени не се интересуват толкова много от бельото. Когато изобщо носят такова, могат да си купят и прашки, и слип, и боксерки с комикс или флорални мотиви.

Скорпион
Това е бельото на всяка дива. Важно е то да бъде ексцентрично и безсрамно. Жената Скорпион предпочита черния цвят и възможно най-оскъдните прашки.

Стрелец
Жадните за приключения жени Стрелци се радват, ако партньорът им е с тях, докато избират бельото. Харесват по-изрязани модели и много, много дантела.

Козирог
Това е най-практичната зодия по отношение на бельото. Предпочита изчистени едноцветни комплекти.

Водолей
Дамите от тази зодия не са претенциозни. Падат си по симпатични модели на цветя или прашки с малко повече плат.

Риби
Това е луксът. За жената риба са подходящи кадифето, коприната и ръчнотъканата дантела.

http://life.dir.bg
 


Сходни връзки

Нейното бельо според зодията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди