изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:53 EET
АНСАМБЪЛЪТ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА Е В ТОП 10 В БЪЛГАРИЯ    
СпортАнсамбълът на Мик Гергана 90 (Добрич) завърши на девето място в държавния шампионат при девойките старша възраст, съобщи треньорката Йовка Няголова.

Състезанието се проведе в столичната зала “Универсиада”, а грациите от Добрич изиграха композиция с две ленти и три обръча. Те се наредиха непосредствено след момичетата на ЦСКА. Със златните медали в се окичиха гимнастичките на Илиана.

“Получи се изключително силно състезание, в което участваха 19 клуба от страната. Гимнастичките бяха горещо аплодирани от препълнената зала, а аз останах изключително доволна и горда от тяхното представяне. Приятно съм изненадана от това, което видях в залата. Имах чувството, че тези деца живеят на друга планета. От техните изпълнения лъхаше красота, борбеност и интелигентност – нещо коренно различно от намръщените и обезверени хора по улиците в България. За пореден път се убедих в преимуществото на спорта и за качествата, които той възпитава у децата”, заяви за \"Център спорт\" Йовка Няголова, която съдийстваше по време на националния шампионат при ансамблите.
За доброто си представяне гимнастичките благодариха на Йордан Андреев, който им дал възможност да се подготвят в спортната зала “Русалка”.
Няголова сподели още, че по време на състезанието с награди са били удостоени пет треньорки, които имали юбилей. По-късно Илиана Раева е организирала голямо тържество в комплекса “Царско село”, където се събрали треньорките от цялата страна.

 


Сходни връзки

АНСАМБЪЛЪТ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА Е В ТОП 10 В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди