изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:47 EEST
Виктория: Искам да правя секс с Джина Стоева и Тони Стораро!    
ИнтервютаФолкпевицата Виктория е на 22 години, зодия Дева, родена е в култовия град Плевен. Определя се като амбициозна и емоционална, романтичка с добра душа, но голям инат - науми ли си нещо, го преследва докрай. Блондинката споделя, че винаги е искала да стане фолкзвезда като любимката си Цеца. Днес тя разголва и душата си пред Сесил.



- Признаваш, че колегата ти Тони Стораро е най-близо до твоя личен вкус за мъж. Ако и двамата с него не бяхте ангажирани, би ли го пожелала и с какво те привлича?
- Тони е мъжкар и с това ме привлича. Както съм казвала и друг път, в България истинските мъже са много малко и когато една жена срещне истински мъж, трябва да се възползва.

- Имала ли си гадже някой известен футболист или такъв, който те привлича сексуално?
- Имам симпатии към някои от по-старите футболисти като Христо Стоичков, Наско Сираков и Георги Иванов-Гонзо. Привличат ме с това, че са се доказали както във футбола, така и в живота.

А в Гонзо намирам и голяма доза сексапил.

- Скоро беше в токшоуто на Камелия по сексуална тема за „първия път”. Как протече при теб, на каква възраст беше, с кого го направи, къде?
- Бях на 17. Момчето беше на 19. Учехме в едно училище и там се запознахме. Изживяхме много красиви моменти заедно, обичахме се. Девет месеца след началото на връзката ни дойде и първият секс. Беше на 14 февруари и беше много романтично. В онзи момент изпитвах много смесени чувства. Не беше онова усещане и удоволствие, за което бях чувала, но беше незабравимо. Този момент остави трайна следа в живота ми.

- Друг гост в предаването беше сексманиакът Радо Прашката. Той доста грубо те сваляше в ефир. След предаването направи ли ти някакво неприлично предложение?
- Да, той ме сваляше по време на предаването. След това не знам откъде намери телефона ми и ми изпрати няколко съобщения. Директно ми предложи да имаме тайна връзка, но аз му обясних, че съм обвързана. А и да не бях, той просто не е мой тип.

- За рождения ти ден Джина Стоева те изненадала с подарък... стриптийзьор, маскиран като полицай! Ако ти сама си наемеш платено жиголо, какво би поискала да ти „направи” – може би нещо, което би се притеснила да поискаш от приятеля си?
- По принцип не се притеснявам да поискам нещо от приятеля ми. Вместо да си поръчам жиголо, предпочитам да направя нещо по-нестандартно с половинката ми. Да го накарам да си облече някаква униформа или аз да се направя на медицинска сестра например.

- В разгара на празника ти Ерик е намазал бедрото ти с шоколад, а после го е облизал пред смаяните погледи на присъстващите. По-интересно ми е дали ти самата обичаш оралната любов и в двете посоки?

- Ерик се справя доста добре с облизването.

Обичам оралната любов. Много ме възбужда това, особено когато ми я правят на мен. Бих казала, че това е едно от най-любимите ми неща в секса.

- Коя е твоята любима поза в секса?
- И по време на любовната игра, и по време на секса обичам да съм отдолу. Оставям на партньора ми да се погрижи за мен.

- Знам, че имаш приятел, но го криеш – какво те възбужда най-много в него, издай ни някои от вашите общи креватни предпочитания, игри, дори сексуални тайни?
- Възбужда ме той самият, устните му, погледът му, ръцете му, начинът, по който ме гледа и докосва.... И двамата сме романтични натури и обичаме да се усамотяваме на спокойни и романтични места. Той много често ми прави изненади, които знае, че ще ме зарадват. Обичаме да правим секс във ваната или джакузито, или просто под душа.

- Как преминава една твоя любовна нощ, правиш ли специални приготовления, отдаваш ли се докрай на страстта си, с какво обичаш да „гарнираш” любовната игра, използваш ли нещо по-нестандартно, за да си напълно задоволена?
- Една моя любовна нощ преминава винаги много различно. Понякога е по-романтично, друг път е по диво и нестандартно. Какво означава специални приготовления?! Най-хубавите неща стават спонтанно и не са планирани. Ако се има предвид различните сексиграчки и подобни неща, не съм привърженичка на тях, но и

аз като всяка уважаваща себе си жена си имам вибратор.

- Привличали ли са те сексуално жени и ако имаш избор, коя известна красавица или твоя колежка би избрала да си легнете?
- Да, привличали са ме жени. Много рядко, но се е случвало. Иска ми се дори да пробвам и да видя какво е. Не съм срещнала за момента подходяща жена, с която да го направя. Има много красиви жени сред моите колежки и за доста от тях не бих се покол***а. Привлича ме например Джина Стоева. Намирам я за много секси и предизвикателна.

- Привлича ли те груповитя секс и при какви обстоятелства и конфигурации би го практикувала?
- Понякога се замислям дали бих допуснала трети човек в спалнята си, но за момента си го представям само като наблюдател. Интересно ми е как ли би протекло всичко, ако има някой в стаята, който да ме гледа, докато правя секс с партньора ми.

- Най-чувствителната ти ерогенна зона?
- Обичам мъжа, с когото съм, да докосва нежно тялото ми, дупето, да пуска бавно езика си по корема ми надолу, докато стигне до най-чувствителната ми ерогенна зона...

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Фолк певицата Виктория: Показах си дупето, защото никой не ме забелязва!

 


Сходни връзки

Виктория: Искам да правя секс с Джина Стоева и Тони Стораро! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди