изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:34 EEST
Любовница осъдена за “кражба” на мъж    
Любопитно

Американката Анне Лънкуист бе призната за виновна, че е “откраднала” съпруга на Синтия Шакълфорд и бе осъдена да плати на потърпевшата 9 милиона долара обезщетение, пише в.“Таймс”. Наказанието е произнесено от съд в Северна Каролина по силата на закон от XIX в., който все още важи в 7 щата в САЩ. Под удара на нормата може да попадне всеки, който се е намесил в живота на друга двойка и е довел до разпадането на връзката.



Законът наказва причиненото “отчуждаване” на съпрузи. За да бъде то доказано, дори не е необходимо в извънбрачната връзка да е имало сексуални отношения.

“Флиртуването, излизането на срещи, целувките и други действия, издаващи близост, са напълно достатъчни”, обяснява адвокат от Северна Каролина.

Синтия Шакълфорд (60 г.) успяла да докаже в съда, че Анне (49 г.) е откраднала съпруга й Алън (62 г.). По думите на Синтия с Алън се обичали и имали чудесни отношения, докато в живота му в края на 2004 г. не се появила случайно Анне. Тя почнала “умишлено да съблазнява” Алън, твърди Синтия. На което той очевидно се поддал - съпрузите се разделили през 2005 г. и завели бракоразводно дело, което още не е приключило. Синтия се жалва, че била разбита от раздялата, от иска за няколко милиона долара компенсация от любовницата.

Тя от своя страна обяви, че ще обжалва присъдата. Първо, защото не се смята за виновна за разпадането на брака. Според нея и Алън връзката им започнала, след като той се разделил със съпругата си. И второ, защото няма откъде да извади исканите 9 милиона долара. Сега Синтия и Алън живеят заедно. http://www.trud.bg

 

 


Сходни връзки

Любовница осъдена за “кражба” на мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди