изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:35 EET
Актриса поела разходи на наша делегация в Италия    
Новини

Българската актриса, писателка и режисьорка Мишел Бонев, замесена в скандал с награда на кинофестивала във Венеция, направи първото изявление по темата, предаде БТА, позовавайки се на Либеро нюз. \"С настоящото изявление искам да разясня истината сред този поток от медийни лъжи\", се казва в изявлението.



\"Пътуването и престоят на българската делегация по време на 67-ия кинофестивал във Венеция беше платен от моята фирма Романтика ентъртеймънт със седалище в Рим с цел да позволя на българската култура да се представи на фестивала във Венеция след 20-годишно отсъствие\", се посочва в изявлението.

\"Думите на министър Вежди Рашидов отговарят изцяло на истината, а именно, че италианската фирма Романтика ентъртеймънт пое всички разходи, свързани с това събитие. Аз самата, след като получих като продуцент поканата да приема награда за филма си \"Сбогом, мамо\", на който съм сценарист, режисьор и продуцент, избрах да споделя тази награда с моята страна, България, и осигурих всички разходи, свързани с участието на българската делегация на проявата\", се посочва в изявлението. \"Това е истината. В състояние съм да предоставя документи във връзка с изявленията ми. Заявявам също, че моята фирма никога не е получавала никакво финансиране от италианското министерство на културата\", посочва в заключение Бонев.

Италианският министър на културата Сандро Бонди е под натиск да подаде оставка. Дни наред италианският министър е под медийна атака заради мистерията около спонсорирането на българското участие на Фестивала във Венеция. Италианските медии днес разпространиха извадки от предаването \"Тази сутрин\" на bTV, където Вежди Рашидов представи документи, според които българската делегация е гостувала във Венеция на италиански разноски, допълва bTV. http://dnes.dir.bg

Политически скандал в Италия с българска следа

Бургазлийка клати кабинета на Берлускони

 


Сходни връзки

Актриса поела разходи на наша делегация в Италия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Актриса поела разходи на наша делегация в Италия
Автор: Anonymous да 2010-11-29 @ 16:21 EET
И аз да съм на мъстото на министъра и свитата му ,и аз щях да се възползвам ,. Че кой бяга от лукса наготово?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди