изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:25 EEST
КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА - ЕВРОКОМИСАР НА ГОДИНАТА    
НовиниД-р Антония Първанова поздрави Кристалина Георгиева за наградата \"Европеец на годината\"


Евродепутатът д-р Антония Първанова вчера приветства в Брюксел резултатите от годишната церемония за наградите на European Voice, които бяха оповестени на 30 ноември вечерта. Тогава стана ясно, че българският комисар Кристалина Георгиева е избрана за \"Европеец на годината\" за 2010, както и за \"Комисар на годината\".
Тази прекрасна за страната ни новина и признание дойде скоро след като д-р Първанова беше избрана за \"Евродепутат на 2010\" през септември и така стана първият български евродепутат, удостоен с това отличие. След награждаването на Меглена Кунева през 2008 г., Кристалина Георгиева е вторият български еврокомисар, който получава наградата \"Комисар на годината\".
По този повод д-р Първанова заяви: \"Бих искала най-искрено да поздравя Кристалина Георгиева за наградата, както и за активната й роля и принос, откакто беше номинирана за еврокомисар. Това са прекрасни новини за България, за имиджа на страната ни тук в Брюксел, които свидетелстват за това, че ние, представителите на българските граждани, сме активни и имаме призната роля в решенията, които се взимат на европейско ниво\" - съобщиха от офиса на д-р Първанова. 
Двете българки наскоро участваха заедно в кръгла маса в Европейския парламент по повод ситуацията на жените в конфликтните зони.
 


Сходни връзки

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА - ЕВРОКОМИСАР НА ГОДИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди