изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:28 EEST
Румен Петков: Нека посланикът на САЩ да каже дали е вземал наркотици!    
Политика Аз задавам въпрос - този човек вземал ли е наркотици някога. Аз задавам въпрос – на българското Черноморие в “особена компания” развил ли е теорията, че трябва да се легализират меките дроги. Това заяви депутатът от “Коалиция за България” и бивш министър на вътрешните работи Румен Петков в предаването “Тази сутрин” на bTV за американския посланик Джеймс Уорлик. Аз например не съм взимал нито наркотици, нито рушвет, каза ексвътрешният министър. Еми хрумна ми, отговори той, попитан защо задава тези въпроси.



По думите на Петков посланик Уорлик е “лъжец”. Той лъже по най-циничния начин, аз съм му написал с писмо, че не знам защо ми се отнема визата, заяви червеният депутат.

С този човек имаме различни ценностни системи. Той подкрепя Цветан Цветанов, а аз питам има ли в САЩ конгресмен, който да откаже да декларира своите приходоизточници, заяви Петков. Искам той да излезе и да каже какво е криминалното разследване срещу мен. Няма интрига.

Да, шефът на агенция “Митници” Ваньо Танов е разследван – нека извадим всички ползвани СРС-та, категоричен бе Петков. Гадая, че са използвани срещу него и че той е разработван и е изнудван и той, и негови близки. Това е малка общоградска тайна, обясни той, но отказа подробности. Да се види кой какво е правил в Търново, в Русе, загадъчно каза Петков. Той заяви, че Танов бил уволнен по негово време, защото не се справял.

Той отново отказа подробности и по срещата си на басейна “Спартак” с Братя Галеви. Толкова много лъжи и неверни внушения се правят на тази тема. Интересът на Цветанов е да спрат да се задават въпроси за имотното му състояние и с приходоизточниците му, защото той отказва да ги коментира, заяви Петков. От ГДБОП да кажат има ли и запазени ли са СРС-тата от срещата с братя Галеви, каза той. На срещата бяхме 4 човека и всеки може да прецени какво да каже в прокуратурата – аз ще кажа истината такава, каквато е, заключи Петков.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Румен Петков: Нека посланикът на САЩ да каже дали е вземал наркотици! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди