изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:49 EEST
Кои бяха най-зрелищните изневери на 2010 година    
Любопитно
Химици и философи, поети и психолози, биолози и музиканти - всички те са се опитвали да разберат що за загадъчно чувство е любовта. А когато партньорът ни жертва това чувство, заради забавлението, тогава всичко става още по необяснимо. Любовните взаимоотношения на холивудските двойки също често стават жертва на изневярата.


През 2010 година наяве излязоха изневерите на футболиста Ашли Коул, който по това време още беше женен за ослепителната певица Черил Коул. Бракът им се разпадна заради множеството изневери на спортиста. По последни данни Черил Коул трябваше да получи 6,8 млн. долара от развода си с футболната звезда.

В началото на годината култовият филм "Абсолвентът" напомни за себе си по-скоро случайно: оказа се, че мисис Робинсън, 61-годишната съпруга на ирландския премиер, върти гореща афера с 40 години по-млад любовник, започнала през лятото на 2008 година. Стана ясно, че премиершата оказвала съдействие на любовника си с финансови облекчения. Изневярата излезе скъпо на госпожата, която трябваше да се прости с всичките си постове, а съпругът й Питър Робинсън след скандала се оттегли временно от политиката.

Тази година в поредния огромен сексскандал попадна футболната звезда Уейн Рууни. Младата Джени Томпсън разкри пред двата най-големи неделни таблоида на Острова, че няколко пъти е правила секс срещу заплащане с Рууни, докато съпругата му е била бременна с неговия син. 24-годишният голмайстор плащал по 1200 английски лири на вечер, за да ползва услугите на красавицата, която разкрива, че той много пъти я е молил да прави тройка с нейна колежка. Това не беше първа изневяра за Рууни. Въпреки това съпругата му Колийн го прие обратно вкъщи.

През 2009 година Джон Тери е избран за "баща на годината" във Великобритания. А в края на 2010-та на вниманието на обществеността попадат пикантни подробности за секс-афера на звездата на "Челси". При това с приятелката на колегата Уейн Бридж. Вече бившата партньорка на Бридж - френската манекенка Ванеса Перонсел - бе освен това най-добра приятелка на съпругата на Тери. Вдигналият се шум доведе до горчиви последици: Тери трябваше да върне капитанската си лента.

Клишето за разгулния любовен живот на музикантите изглежда не е отминало и Марк Оуен, оцелелия досега без скандали любимец на жените от британската група Тейк Дет. Пред британския вестник "Сън" Оуен призна през март тази година, че е мамил жена си Ема Фергюсън в продължение на години. И колегата му от групата Хауърд Доналд призна наскоро след това за свои прегрешения. С което се сложи окончателен край на непокътнатия имидж на някогашната тийнейджърска група.

Бракът на Сандра Бълок и Джеси Джеймс бе смятан дълго за една от най-щастливите връзки в Холивуд. Докато през март тази година не излезе наяве аферата на Джеси Джеймс. Във времето, в което Бълок била заета със снимките на филма "Сляпата страна", той се наслаждавал на ласките на татуираната красавица Мишел Макгий. Носителката на Оскар Бълок не закъсня да посочи вратата на неверния си съпруг и се разведе, напомнят от БГНЕС.

По информация на нейни близки, заради изневяра подаде молба звездата от сериала “Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория. В телевизионото шоу Екстра приятел на актрисата заяви, че Ева му казала, че открила в телефона на съпруга си стотици текстови съобщения, изпратени от друга жена. Лонгория казала също, че Тони Паркър й е изневерявал и преди това. "Вълкът козината си мени, но нрава не! За съжаление измамникът винаги си остава измамник", заяви пред американските медии приятел на Ева Лонгория, припомняйки, че Тони бе уличен в изневяра само пет месеца след сватбата му с нея. Тогава Ева  даде на баскетболиста още един шанс въпреки твърденията на френската манекенка Александра Паресан, че е имала бурна връзка с Паркър.

Зрелищните изневери не подминаха и българския светски живот.

ТВ водещата Виктория Петрова реши да се разведе с мъжа си – оператора Добромир Иванов заради танцьорката от балет M Dance Златина. Още на първата си среща с русата балерина Добри се поддал на чара й. Неочакваната им авантюра прераснала в сериозна връзка и когато Виктория научила за нея, не успяла да преглътне обидата.

Един от най-големите скандали на 2010 бе предизвикан от авантюрата на Валери Божинов с Николета Лозанова. Бившата вече половинка на футболиста Алисия заяви в интервю, че не мрази нито един от двамата, макар че любимият и изневерил с плеймейтката в собственото и легло. Николета и Валери не се притесняват публично да афишират връзката си, а в историята останаха плановете на Валери Божинов да узакони взаимоотношенията с майката на детето си. http://life.dir.bg/
 


Сходни връзки

Кои бяха най-зрелищните изневери на 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди