изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:31 EEST
Порно студио в София заля света със секс    
НовиниНелегалната снимачна площадка била в завод „Електроника” в столицата. Депутатът Петър Курумбашев сочен за собственик на студиото. Едно от най-големите порно студиа на Балканския полуостров действа повече от 6 години в завод „Електроника”, пише столичен седмичник. То било разположено на последния етаж на завода и от 2004 г. работело необезпокоявано и абсолютно скрито от очите на обществото.Чрез спътник то излъчвало своята еротична програма – „Еуротик тв”. За цял свят се излъчва 24-часова порно програма, която остава незасечена от службите.


Всеки желаещ да гледа, е трябвало да си купи карта за въпросния сателит от чужбина.

В тайната порнотелевизия работели над 40 образовани юристки, банкерки, застархователки, медички и студентки. Сред тях имало дори девойка, учеща за ченге в школата в Симеоново.

Според осведомени истинският собственик на студиото бил депутатът от БСП и известен телевизионен продуцент Петър Курумбашев. Източници на вестника твърдят, че Курумбашев и синът на Боян Радев, Боян, са най-големите производители ипродуценти на порно у нас. Запознати твърдят, че Боян Радев-Младши чрез кръстника си Иво Димитров, който пък е съпруг на журналистката Кристина Патрашкова, е осигурил на порно бизнеса си гръб от страна на Алексей Петров.

Близки до Курумбашев пък твърдят, че чрез този си бизнес продуцентът финансирал някои от изборните кампании на БСП.

Българите, снимали се в порно продукции, били стотици, като снимането се извършва по два основни начина. Първият е видеочатът, който минава през международен домейн и 90% от клиентите му са предимно чужденци. Вторият начин е снимането на игрални порно филми.

Работата в подобни продукции е добре платена – за участие в порно филми хонорарите варират от 1000 до 2000 лв., а във видеочатовете „актьор” или „актриса” могат да приберат от 200 до 300 лв.

„От вас научавам за такава публикация. Няма да коментирам писания от жълти вестници. За да се твърди нещо, трябва да има доказателства за това”, заяви депутатът от „Коалиция за България” Петър Курумбашев пред БЛИЦ. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Порно студио в София заля света със секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди