изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:33 EEST
Новозеландец срещнал НЛО с обувки №440    
По светаНова Зеландия разсекрети стотици документи, съдържащи разкази на новозеландци за техни срещи с извънземни създания през последните 60 години. За разкритията пише британският вестник \"Дейли телеграф\", цитиран от БТА. Новозеландците говорят за цяла флотилия от странни летящи обекти, за срещи с извънземни и образци на техни писма. Сигналите са подадени от най-различни хора - от обикновени новозеландци до пилоти и пътници на самолети.

 
Документите от над 2000 страници са събирани от 50-те години на миналия век и по принцип е трябвало да останат секретни до 2050 г. Новозеландските военни обаче ги разсекретиха сред отправени искания в тази насока по силата на Закона за свободата на словото.
 
Сред по-открояващите се разкази в документите е този за извънземен гигант, носещ обувки номер 440. През 1995 г. новозеландец се натъкнал на него и извънземното създание му разказало, че след като умрат, хората се връщат на земята под формата на водородни атоми и се задържат в това състояние 150 години. След това се преобразували в натрий.
 
В друг документ се говори за човекоподобно извънземно, облечено в дрехи от сребрист материал, препасано с широк колан и носещо на главата си шлем и маска.

По отношение на летящите чинии, за които били подадени сигнали, най-точни били информациите на пилоти. Техните сведения били съпътствани от карти, данни за точното място на срещата с летящите чинии и дори рисунки на наблюдавания обект.
През декември 1978 г. екипаж на товарен самолет видял ярки светлини в небето над град Кайкура на Южния Остров. Новинарски екип от държавната телевизия подкрепил техните твърдения, че е имало нещо странно в небето, като показал случайно заснети кадри на същите светещи обекти.
 
По същото това време тайнствени мигащи обекти се появявали и по екраните на местни въздушни диспечери, а в този момент на даденото място не е имало никакъв самолет.

От документите става ясно, че дори бившият новозеландски премиер, покойният сър Робърт Мълдуун се е заинтересувал лично от случилото се в небето на Кайкура. Според разследващи подозрителните светлини може да са били на рибарски кораб, но този случай и до днес си остава мистерия.

Разсекретените документи разкриват още, че местен писател е предоставил на властите нещо, което според думите му било образец на извънземно писмо. През април 1998 г. жена е съобщила за забелязан от нея овален обект, светещ с ярка червеникава светлина. От него върху жената се посипал дъждец, въпреки че по това време нямало облаци.

В друг документ свидетел разказвал, че от ясното небе паднал обект с формата на бокал. Падането му било съпътствано от свистене. Обектът се ударил у вълнолом, отскочил високо от удара и накрая се приземил върху правителствен катер... http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Новозеландец срещнал НЛО с обувки №440 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди