изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:34 EET
Мъж се жени за елхата си    
Любопитно47-годишният Анди Парк, прочут със страстта си към Коледа и празнуващ Рождество всеки ден от 17 години насам, е решил да се ожени за елхата си. Мъжът, излапал вече над 6000 коледни вечери, започнал всичко през един слънчев юли, когато му станало скучно, украсил дома си с гирлянди и толкова си изкефил, че почнал всеки ден да си коледува. Уайтширецът е разведен (странно защо!) и твърди, че приятелите му го смятат за малко смахнат. Въпреки това обаче той е категоричен в любовта си към елхичката.

„Обичам коледното си дърво повече от всичко друго, затова искам и да се оженя за него!\\", обяснява той и мечтае как ще й нахлузи брачната звезда.

„Не виждам защо да не направим церемонията, вече имам пръстен, а любовта ми е огромна! Единственият проблем ще е да намеря свещеник, който да ни бракосъчетае\\", споделя още Анди Парк.

Връзката му с изкуствената елха продължава вече две години, разказва той. Въпреки крехкия период обаче, Анди е убеден в искрената им любов и че това е най-добрата приятелка, която може да има. 47-годишният странен тип е категоричен и че никога не му омръзва да гледа как дръвчето стърчи насред дневната.

„Защо да не се съберем? Чувал съм за хора по целия свят, които се женят за домашни животни и всякаква друга посуда, аз пък защо не с елхичката ми?\\", диви се на пуританските британски нрави по отношение на нестандарната любов Анди. http://www.bnews.bg

Christmas Babe Laura Croft

 


Сходни връзки

Мъж се жени за елхата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди