изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:45 EET
1000 лева глоба за мъж, предлагал на 7-годишен да гледа порно    
Ред и сигурностГлоба от 1000 лева наложи Районният съд в Добрич на 28-годишния И.А.А. за това, че е пуснал порно филм на момченце, което не е навършило седемгодишна възраст. Съдът признава младия мъж за виновен в това, че на 19 юни тази година  в Добрич е представял и предлагал за гледане порнографски материали на лице, ненавършило 16 години. Законът предвижда санкцията да е наказание лишаване от свобода до три години и глоба до пет хиляди лева.  

За да наложи административно наказание от 1000 лева съдът е взел предвид, че обществената опасност, както на  деянието, така и на самия извършител, са невисоки, спрямо подсъдимия няма образувани други досъдебни производства, той е участвал добросъвестно в наказателния процес и е изразявал критично отношение към извършеното.
Младият мъж е съсед на детето. Предложил му да го заведе у дома си и да му пусне клипчета на компютъра. Пуснал на детето клип с порнографско съдържание, който съдържал садо-мазохистични сцени между гола жена и мъж. След това възрастният предложил на детето да го върже и то се съгласило. Вързал ръцете на детето зад гърба му, след което детето легнало на леглото и обвиняемият вързал и краката му, докато гледало порнографския материал. Обяснил му, че това е “игра на полицаи и бандити”. Това продължило няколко минути, след което развързал детето и му казал да не казва на никого. Още същия ден мъжът изхвърлил връзките, с които вързал детето и изтрил порнографския клип. Извършената съдебно-психиатрична и психологична експертиза на мъжа сочи, че той е с граничен интелект. Не страда от психично заболяване. На компютъра на мажа са открити файлове с порнографско съдържание, които имат садо-мазо характер.
 


Сходни връзки

1000 лева глоба за мъж, предлагал на 7-годишен да гледа порно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди