изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:27 EET
2011 е годината на Венера - време за изневяра    
Любопитно 2011 г. ще ни предостави предостатъчно възможности за изневери. Навлезли сме в година на любовта, която е под знака на Венера, а отегчителните семейни празници в края на миналата година са изострили желанието ни за секс с чужд партньор.

 

Кога, ако не сега, е времето да изневерите?

Астролози се кълнат, че през следващите месеци всички зодии ще плуват във водите на еротиката и ще търсят само и единствено любов и ласки.

А повечето ще ги намерят не в брачното легло. Експертите по изневярата пък признават, че бумът на аферите е винаги именно след Коледа и Нова година. Това е обяснимо.

Коледата е празникът на семейството, на любовта и на разбирателството. Но най-вече на разбитите нерви! Че кой може да издържи спокойно мъчението три дни поред да посреща и изпраща свекърви и тъщи, да готви за зълви и снахи, да подарява и получава неподходящи дарове, да се занимава нонстоп с децата и да е мил с партньора, като през цялото време се усмихва?

Единственото, което спасява нервите на повечето женени, е сладкото отмъщение след празниците. Изневярата!

Началото на януари е времето, в което масово се изневерява, твърди Константин Дитрих, шеф на европейския клон на онлайн борсата за запознанства с цел необвързващ секс "Ашли Медисън".

"Натискът на Коледа всички да си играят на примерно семейство, особено когато при повечето двойки нещата така или иначе поскърцват от доста време, играе ролята на катализатор за необмислен скок в афера с някого.

Най-често това е колега или колежка, понякога съсед, а най-отчаяните започват да флиртуват дори с поръчания за децата Дядо Коледа или придружаващата го Снежанка!

Дните след празниците са пикови за борсата "Ашли Медисън". "Опитът ни на международния пазар показва, че броят на членовете ни се увеличава рязко в началото на януари веднага след празниците", казва Дитрих.

Частни детективи потвърждават тази тенденция. Първите седмици на януари са времето, в което те получават най-много поръчки за следене на партньора.

"През януари поръчките ми се вдигат със 100% в сравнение с ноември или декември. Хората, които ме търсят, обикновено наистина са надушили нещо и аз по правило оправдавам съмненията им", казва детектив Йохен Майсман пред в. "Билд".

Въпреки тези данни никой не бива да се страхува за връзката си точно след Нова година. Защото според Дитрих и Майсман обикновено изневерите освежават партньорството и връщат прегрешилия в брачното ложе.

"В една афера става дума не само за секс, а и за кратка пауза от ежедневието, чувството на лекота и безразсъдство, опита да избягаш за кратко от отговорностите, които имаш", смята Дитрих. Затова и съветва партньорите да си затварят благосклонно очите във времето след Коледа и Нова година.

А още по-добре не само да отпуснат връвта на половинката си, но и сами да се възползват от възцарилата се за кратко свобода.

Но как да намерим веднага някого за бърз и неангажиращ секс? Не се отчайвайте. Все пак 80% от хората в обкръжението ви се измъчват от същите мисли, които гнетят и вас.

С кого, как и къде?

Ако сте мъж, ще ви е по-лесно. Според британско проучване жените са много по-склонни да изневеряват, отколкото мъжете. А и го правят по-безскрупулно. Всяка пета от жените, до които са се допитали британците, е признала, че е готова да започне афера с чужд мъж. При мъжете този отговор е дал всеки девети.

Най-неверни са жените между 35 и 40 години. В повечето случаи те нямат деца и подсъзнателният мотив за бягството от брачното ложе е желанието да забременеят. Въпреки че са по-неверни от мъжете, жените са по-строги в наказанията си към кръшкащите мъже. Само 12% от запитаните жени биха простили изневяра на партньора си. При мъжете толерантните са 15%. За една четвърт от дамите не играе никаква роля и дали мъжът, с когото изневеряват, е обвързан.

За да не развалите все пак връзката си, е хубаво да спазватепълна дискретност. Това, което партньорът не знае, не го наранява. Не разказвайте приказки за чести срещи с най-добрата си приятелка или приятел.

Това алиби се пропуква най-лесно, достатъчна е внезапна телефонна проверка и лъжата лъсва.

По-добре изберете за прикритие някой познат, когото партньорът ви не може да понася. Или когото не познава. Колкото по-малко контакт имат двамата, толкова по-сигурно е алибито.

Разкажете още на Коледа каква тежка година ви чака заради "новия проект", пъшкайте, когато споделяте, че сигурно ще се скъсате от работа и често ще закъснявате...

Подберете и обекта на лова - табу са вашите семейни приятели. Колеги и приятели на половинката ви също са по-скоро автогол.

В най-лошия случай не само ще загубите партньора си, а и целия си социален кръг, вероятно и работата си. Затова търсете в непознати води.

Най-безопасни са онлайн борсите за запознанства. Не оставяйте следи. Не само червило на яката на ризата, а и любовни есемеси и имейли трябва да се трият незабавно. Плащайте винаги в брой - сметки от хотел и ресторант горете!

Кажете още в началото на своята забежка, че сте обвързани и нямате намерение да се развеждате.

Така новият ви партньор в леглото ще знае, че не бива да се обажда по телефона късно вечер или да се появява внезапно в дома ви. А най-добрите любовници за вас са онези, които също са обвързани. Така дискретността им е гарантирана. (24часа)

ПРАВИЛА ЗА ПЕРФЕКТНАТА ИЗНЕВЯРА

1. Излезте малко по-рано от работа, така ще спечелите време. Носете си бельо за смяна - махнете удобните развлечени гащи и скочете в секси бикините или слиповете, които ви подариха миналата Коледа. Ако имате възможност, вземете си душ и отидете в бара, който сте набелязали.

2. Огледайте се за симпатични дами в парти настроение. Колкото по-отпуснати и засмени са, толкова по-лесно ще е да ги заговорите. Уловете погледа на набелязаната жертва. Пратете й питие. Ако го приеме и ви се усмихне, идете при нея.

3. Ако вие сте дамата и търсите секс, приемете питието и поканете мъжа на масата, стига да ви е симпатичен. Не се правете на недостъпна, нали искате просто една гореща нощ.

4. Когато нещата са ясни и за двамата, решете дали ще продължите у тях или у вас. Най-добре вземете такси. Говорете си, но не прекалявайте с излиянията.

5. И за двамата търсачи на афера най-важното правило е: носете си презерватив. Настоявайте да бъде използван. Не пийте твърде много, за да не изгубите контрол над ситуацията.

6. Най-добре е, когато свършите, да си тръгнете, като сте учтив и мил. Ако всичко е протекло вълшебно, може да останете и за закуска. Но това често е началото на нещо ново. А идеята на аферата все пак е да бъде повърхностна.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

2011 е годината на Венера - време за изневяра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди