изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:48 EET
РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ    
Новини Майката и бащата на Венцислав Йорданов все още таят надежда синът им да е жив и здрав и да се обади отнякъде. Вчера пред репортер на вестника майката на момчето, което е в неизвестност от 28 юли - Иванка Костадинова, през сълзи разказа, че не е виждала сина си от горещата юлска вечер.


\"Върнах се от работа към 18.30 ч. Венци каза, че е гладен и седнахме да вечеряме. Към 19.30 ч. някой му позвъни по телефона и след като затвори той каза, че след пет минути ще си дойде. Излезе както си беше - по джапанки, къси гащета и гол до кръста. Повече не се прибра\" - споделя Иванка. Жената е категорична, че синът  е изключително отговорен към семейството си. \"Той беше много тих и кротък, даже страхлив, никога не е участвал в някакви неуредици. Дори, когато отидеше на дискотека през 2 часа се обаждаше да каже, че е добре и да не се безпокоим\" - разказва още майка му. Двамата - майка и син били на работа в Италия. След като се върнали, тя през лятото започнала работа в Албена, а Венцислав трябвало малко след трагичната вечер, в която излиза не се прибира - отново да замине на работа в Италия. И до днес родителите му недоумяват какво се е случило с момчето им. Никой не ги е търсил за откуп или не се е обаждал. \"До обяд на другия ден телефонът му звънеше. От 14 часа на 29 юли вече телефонът му не звъни. Искахме да извадим разпечатка на разговорите, за да разберем, кой му се обади, но от \"Глобул\" ни казаха, че той трябва да подаде молба. Така и не знаем кой му се обади и с кого говори преди да излезе откъщи на 28 юли. Отначало не посмях да подам сигнал в полицията. Няколко пъти ходих и стоят пред полицията. Едва на осмия ден от изчезването му - на 5 август, след като не можех да се свържа, а и той не се обаждаше и не си идваше, отидох и съобщих, че е изчезнал\" - разказа още Иванка. От този ден и никой от приятелите на момчето не го бил чувал или виждал. Потресените родители нямат обяснение какво може да се случило. \"Или е видял нещо, или някой го е въвлякъл в нещо и са го накарали да замлъкне завинаги\" - плаче неутешимо майката. Родителите на Венцислав споделиха още, че от полицията все още не са им предали костите, макар че са ги викали и са им показали череп, който имал счупване в областта на челюстта и дупка на челото. \"Помислих си, че е застрелян, защото казаха, че ДНК експертиза е доказала, че това са костите на сина ни. Казаха, че не е рана от куршум. Не ни ги дадоха, защото казаха, че ще се прави тройна експертиза\" - разказва Иванка. Семейството все още се надява намерените през октомври останки на разклона за село Одърци да не са на 32-годишния им син.
Венцислав е завършил спортното училище в Добрич и е бил футболист. През 1992 г. е бил шампион на България с отбора на \"Добруджа\" - деца, а през 1995 г. е носител на Купата на България вече с юношеския тим младежи на \"Добруджа\".

 

ДНК-ЕКСПЕРТИЗИ НА КОСТИ ДОКАЗАХА САМОЛИЧНОСТТА НА ДВАМА ИЗЧЕЗНАЛИ

 


Сходни връзки

РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-01-18 @ 22:06 EET
Желая им го от сърце.
Не маго да си обесня защо толкова много млади хора изчезнаха точно от тук????????????????????Защо?
РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-01-21 @ 00:22 EET
ami ako ne be6e se sabral s nepodhodyashtia chovek Tih.,6te6e da e jiv
РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-01-21 @ 14:21 EET

Е, не може никаква следа да не е оставил. Освен това няма начин убиеца да не се върти някъде наоколо. Анализатори и преследвачи в криминалната няма ли?

РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-01-21 @ 21:06 EET

Дано да открият убиеца и той получи справедливо наказание за деянието си  СМЪРТНА  ПРИСЪДА

РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-02-17 @ 11:26 EET
v bg nqma sm1rtno nakazanie.tozi 4ovek zaslujava da bade lin4uvan,nai jestokoto nakazanie zaslujava.da bade vkaran v staq 2 na 2 i da ne vidi bql svqt.VENCI priqteliu po4ivai v mir
РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-02-17 @ 20:43 EET

По-полека със смъртните наказания...  Не сме на война! :-(

РОДИТЕЛИТЕ НА ВЕНЦИ СЕ МОЛЯТ ТОЙ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
Автор: Anonymous да 2011-02-18 @ 08:50 EET
A togava zashto ubiwat.W...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди