изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:44 EET
Най-странните превозни средства на света    
Любопитно Нормалните превозни средства не са за всеки. За щастие някои хора превръщат нормалните возила в единствени по рода си. Представяме ви колекция от уникални автомобили, които няма да забравите.


Ford Truck – необичайно пътническо превозно средство. От години се използва за транспортиране на пътници на летището в Цюрих, Швейцария. Днес то е част от колекция в музея на транспорта в Люцерн.

T-Rex триколка – въпреки футуристичния си вид, тази триколка се произвежда от 10 години от Campagna Corporation в Квебек, Канада.

Surface Orbiter – амфибията е дело на нюйоркчанина Рик Добъртин. Surface Orbiter е построена на базата на цистерна за мляко, която е пригодена да преминава през суша и вода. Проектът е завършен за 4 години и струва на ентусиаста 175 000 долара и 14 000 човекочаса.

Най-дългата лимузина в света – въпросната лимузина е с дължина над 30 метра. Тя има 26 гуми, открити и закрити помещения за много пътници, джакузи, плувен басейн, няколко спални и площадка за хеликоптер.

Tank Chair – това е персонализирана инвалидна количка с висока проходимост, която може да мине през всякакви препятствия – кал, сняг, пясък, чакъл, дори може да се изкачва и да слиза по стълби.

MINI XXL – тази шестметрова лимузина MINI Cooper S предлага интегрирани джакузита в задната част, прибиращ се телевизор, телефон и всякакви други глезотии. Любопитно е, че има само две седалки.

Bigfoot – „Голямата стъпка” е най-тежкото чудовище в света на камионите. Той е създаден през 1996 г. от Ford F250 пикап, задвижва се от V8 и тежи чудовищните 12 700 килограма. Огромните му гуми са взети от влак в Аляска, който бил използван от армията на САЩ.

Jet Power Beetle – този „бръмбар” се задвижва от два агрегата (стандартен отпред и реактивен в задната част). Автомобилът отговаря на законите за движение по пътищата, тъй като може да се задвижва само от монтирания отпред двигател. Но ако искате да си вдигнете адреналина, на помощ идва реактивният агрегат, достигащ 13 000 об/мин.

High Heel Shoe Car – може би мечтата на всяка жена. Що се отнася до мъжката половина, това превозно средство има определено секси екстериор. Интериорът на червената обувка с високо токче предлага черен велур и спортна седалка.

http://www.cars.bg

 


Сходни връзки

Най-странните превозни средства на света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди