изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:42 EEST
Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа    
Новини \"Не мисля, че ще се стигне дотам да бъдат заличени тези материални следи\", смята проговорилият бивш агент  \"Има документална следа за автентичността на публикуваните разговори\", заяви той в предаването \"Сеизмограф\" по бТВ. \"Крайно време е в тази страна гражданите да започнат да изявяват своята гражданска позиция. Всеки трябва да има смелостта, да поема отговорността за думите си и нещата да вървят в правилна посока, а не да продължава замитането под килима\", каза бившият агент.


По повод на изявленията на шефа на ДАНС, че не е имал достъп до конкретните записи,  Росен Миленов каза: \"Цветлин Йовчев не си е контролирал хората и не знае какво се извършва в службата”.

Хората, назначени от това правителство, всъщност му пречат с почтеността си и с това, че са се опитвали да работят по правилата, смята Миленов.
 
„Ваньо Танов и Антоний Странджев бяха гарант за това, че престъпните групи няма да овладеят контрабандата. Отстраняването на Странджев беше с цел да се отслабят позициите на Танов в агенция „Митници”. В момента има много голям натиск върху г-н Танов. Работил съм и с двамата в ГДБОП. Те не се ограничаваха от някакво политическо влияние, работеше се върху крупни афери. И продължиха този стил на работа в митниците”, каза Росен Миленов. http://www.blitz.bg
 
Росен Миленов: Танов и Странджев бяха гарант срещу овладяването на контрабандните канали
 
Има документална следа за автентичността на публикуваните разговори

София /КРОСС/  Крайно време е в тази страна гражданите да започнат да изявяват своята гражданска позиция. Всеки трябва да има смелостта, да поема отговорността за думите си и нещата да вървят в правилна посока, а не да продължава замитането под килима. Това заяви бившият сътрудник на ДАНС Росен Mиленов е предаването „Сеизмограф” по БТВ.

Миленов е категоричен, че публикуваните разговори са автентични и в ДАНС и МВР има документална следа за това. „Не мисля, че ще се стигне то там да бъдат заличени тези материални следи”, смята ексагентът.
Той обаче уточни, че не може да потвърди същото за разговора между Ваньо Танов и Менда Стоянова.

По повод изявленията на шефа на ДАНС, че Росен Миленов не е имал достъп до конкретните записи, бившият служител на агенцията коментира, че „Цветлин Йовчев не си е контролирал хората и не знае какво се извършва в службата”.

Хората, назначени от настоящото правителство, всъщност му пречат с почтеността си и с това, че са се опитвали да работят по правилата, смята Миленов. „Ваньо Танов и Антоний Странджев бяха гарант за това, че престъпните групи няма да овладеят контрабандата. Отстраняването на Странджев беше с цел да се отслаби позициите в Агенция „Митници”на Танов. В момента има много голям натиск върху г-н Танов. Работил съм и с двамата в ГДБОП. Те не се ограничаваха от някакво политическо влияние, работеше се върху крупни афери. И продължиха този стил на работа в митниците”, каза Росен Миленов.

Според ексагентът информацията, която се събира от оперативните служби изтича много лесно „с оглед на определени интереси”. Той обаче е категоричен, че лично няма никакво отношение към изнасянето на секретна информация.

„С идването на г-н Цветанов на поста вътрешен министър се увеличи като цяло използването на СРС-та”, каза още бившият сътрудник на ДАНС. Той обясни как се следят българските журналисти:
„Очертава се кръгът на хората, които общуват с журналиста „Х”. Тези хора се подлагат на контрол със СРС-та. По този начин като се качат на контрол събеседниците на журналиста се следи цялата информация, с която борави журналистът. Типичен пример за това е „Галерия”.

Според Росен Миленов подслушване срещу даден човек може да започне и след обикновен анонимен донос.

Бившият агент коментира още, че има индикации за това, че скандалите с подслушаните разговори може би са част от сценарий за сваляне на правителството: „Това обаче не означава, че г-н премиерът е освободен от отговорността за онова, което е извършил. Що се отнася до това кой организира всичко, министър-председателят трябва да провери хората, които контролират службите и боравят с тази информация”.
 


Сходни връзки

Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа
Автор: Anonymous да 2011-01-29 @ 22:11 EET
Eвала на това момче!Малко хора имат куража да кажат какво в същност прдставляват управлващите ни!
Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа
Автор: Anonymous да 2011-01-30 @ 07:59 EET
Войната между Б.Б. и президента се ожесточи и вероятно ще продължи още по-яростно - изборите наближават.Този младеж ми напомня за  едно момче,което свидетелства срещу Волен Сидеров за случая по магистрала Тракия , а после се оказа че е подставено лице /студент в Англия,стипендиант на военното министерство май беше,заради специалността му/
Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа
Автор: Anonymous да 2011-01-31 @ 09:42 EET
Да не искаш да кажеш,че тогава Болен сидеров беше невинен???
Росен Миленов: За публикуваните разговори в ДАНС и МВР има документална следа
Автор: Anonymous да 2011-01-31 @ 11:07 EET
Darjavna sigornost e sazdadena ot BKP, DANS ot - BSP !!!!! Pitam: Za kakvo govorim??????

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди