изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:13 EET
Пътеводител на плътските наслади    
Любопитно Качествената или количестваната страна на секса е по-важна? Доколкото това зависи от възрастта и нуждите, които имаме през различните периоди от житейския ни път.

Мъжете са доста по-облагодетелствани - на тях им трябва много по-малко, за да останат удовлетворени от секса, докато жените имат нужда от значително повече стимули по пътя към върха. И тук наяве излизат ерогенните зони - вълшебни местенца за едни и тъмни лесове за други. И така, какво означават ерогенните зони?

Определения бол - някои, от които толкова заплетени, че да ви се отще да правите секс. Най-популярното гласи, че това са участъци от кожата, въздействието върху които предизвиква възбуда и желание за полов контакт. Чувствителността на зоните варира при различните хора, както и според обстоятелствата - настроение, умора и др. С възрастта сензитивността на едни се увеличава, а на други намалява. Имайте предвид, че ерогенните зони не са като копчета, които служат за включване на сексуалната нагласа.

Те действат само когато двамата партньори не са безразлични един към друг, а това важи с особена сила за жените.

Още една подробности - ерогенните зони са първични и вторични. Тоест, ако стимулирате ***а на една невъзбудена жена, на нея ще й е неприятно. Ако пък е разгорещена и готова за секс, едва ли ще усети нежната целувка по ухото. Ако при мъжете допирът до определени части от тялото може да е възбуждащ, при жените той може да причини откровено неприятни усещания. Ето и подробна карта, с помощта на която да се ориентирате в апокрифната география на първичните ерогенни зони.]

ЖЕНА

Глава: безусловен лидер в "района" са ушите (не само защото "жената обича с ушите"). Целувката или нежният допир до която и да било от гънките им е потенциално място, от което да лумне мащабен еротичен пожар.

Шия: нежният допир там възбужда над 60 процента от представителките на нежния пол.

Гърди и зърна: най-очевадните ерогенни зони и същевременно най-малтретираните. Мъжете само чакат повод да ги размачкат, а огромната част от жените предпочитат да бъдат докосвани нежно. Гърдите - с пръсти по долната извивка или нежно притискани с шепи, а зърната и ореолите - с кръгови движения с език или нежно засмуквани.

"Котешкото място": намира се на гърба по средата между лопатките. Нарича се така, защото самците на всички представители на котешкото семейство захапват нежно самките там, докато правят секс. Не, не ви съветваме и вие да впиете зъби в партньорката си. Достатъчно е да я масажирате нежно "по котешкото място" или да го захапете деликатно с устни.

Ръце: дланите, пръстите, китките, сгъвката от вътрешната страна на лакътя са най-чувствителни. Статистиката сочи, че ласките по ръцете са приятни на всички жени. Пък и ги карат да се чувстват като придворни дами.

Корем: сам по себе си това е плацдармът към същинската атака. Особено чувствителни са долната част на корема и пъпът. Действайте нежно, защото натискът върху него е неприятен за голямата част от жените.

5_29Хълбоци: ненапразно древните гърци са обръщали голямо внимание на тази част от тялото. Едно от обръщенията към богинята на любовта и красотата Афродита било Калипигос, тоест "с хубавото дупе".

Крака: най-чувствителни са стъпалата, вътрешната сгъвка на коленете и вътрешната повърхност на ребрата. Един съвет: жената подсъзнателно се опитва да украси най-чувствителните места от тялото си. Ако партньорката ви обича да носи гривни, обърнете специално внимание на китките й. Ако предпочита гердани, концентрирайте се върху шията.

6_14МЪЖ

Повечето ерогенни зони на жените са същите и при мъжете. Има обаче и някои разлики.

Неприятната тайна: мъжете имат една жлеза, която е свръхчувствителна и води до разтърсващ оргазъм. Нарича се простата и се стимулира единствено през... ануса.

Лице: много мъже не обичат да ги докосват там веднага след бръснене. Въпреки това там се намират много нервни окончания и когато кожата не е раздразнена, самците нямат нищо против един нежен масаж. http://www.blife.bg/

Правете любов като древните римляни

 


Сходни връзки

Пътеводител на плътските наслади | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди