изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:18 EET
Любовникът олигарх на Елен Колева заплашва обожателите й    
Интервюта Шефът на "Олинеза" Александър Найденов казал на младеж, искащ автограф от актрисата: "Искаш ли да ти навра главата в задника?!"

Скандалната любов между актрисата Елен Колева, нашумяла във филма "Шивачки", и шефът на "Олинеза" Александър Найденов се превърна в сапунен сериал на живо. Бизнесменът се разведе заради Елен, заживя с нея, подсигури й охолно съществуване, но се оказва, че нравът му е твърдо балкански, разкрива журналистката Ирина Иванова от сп. "Ева". Тя разговаря и с двамата влюбени поотделно. Заради прелюбопитното им съдържание препечатваме част от интервютата в "Ева", а изводите оставаме за читателя.

- Господин Найденов, как се запознахте с Елен?
- Случайно я гледах в "Сблъсък", но хванах само част от разговора с нея и едва след това разбрах, че в откъса, който не съм гледал, тя е говорила за това какво гадже си търси - с чувство за хумор, по-възрастен и т.н. Това не го бях чул. Тя ми стана интересна, въпреки че не я познавах като актриса... Един приятел ми даде нейния телефон. Обадих й се в седем часа една сутрин... И после започнах да й звъня. Целия ден през десет минути... Уговорихме се да се видим на другия ден, а аз й се описах: дебеличък, нисичък, плешив, с мустаци и бежов костюм, но тя се обадила на един общ познат и той разкрил мистерията. И така това се случи преди две години. Тогава започна, а последните шест месеца вече и живеем заедно.

- Как се отразиха на връзката ви писанията в пресата?
- Точният израз е - не ми пречат, но не ми и помагат. Първо, защото, въпреки че се разделих със съпругата си, аз имам 22-годишен брак с нея, две деца и за мен тя е изключително позитивен човек, прекрасна майка и не съжалявам за нищо от тези 22 години. Ние се разделихме не защото се случи нещо, а защото някои неща не се случваха. Може би просто бяхме живели заедно прекалено дълго. И второ, неприятно ми е заради Елена, защото жълтата преса е безцеремонна. Казват, че изживявам някаква криза на петдесетте - това не е вярно. Първо, не съм търсил съзнателно такава мегасериозна връзка. Второ, не съм търсил такава разлика във възрастта. При нас нещата се случиха чисто човешки - увличане, влюбване...

- Вие сте богатият солиден мъж с положение, я тя - красивата млада актриса. Клишето е налице.
- Елена наистина е много млада, но е моногамна. Аз пък никога не съм бил от мъжете тип "цветарка". Много пъти съм й казвал на Елена: "Мога да си позволя да имам всяка жена, с малки изключения, но не съм го правил, не ми е приоритет, не ми е в ценностната система." Избрах нея, защото ми хареса. Защото е подчертано интелигентна. Познавам много артисти... Елена е различна, но не е повърхностна. Харесва и обича това, което прави... И то в една професия, с която в България и да се спукваш от ангажименти, ще бъдеш долу ниско в социалната стълбица... Ще получаваш толкова месечно, колкото ако предложа на моя шофьор или охрана, те ще се мръщят.

- Даваш ли й свобода на Елен?
- Аз съм много труден характер - нещо между болезнено и болно ревнив. Подчертано краен съм, когато става дума за необяснимо или необясненото ми мъжко присъствие... А пък по отношение на евентуален ангажимент, свързан с интимни сцени - във филм или постановка - съм абсолютно краен и безкомпромисен. Имаше такива: "Тя трябва да се съблече чисто гола" и аз казах: "Дотук!"... Истина е, че когато се запознах с Елена, аз знаех, че тя е актриса, а не монахиня или говорителка... Аз не я ревнувам. Ревнувам потенциалната реакция на мъжете към нея... Наскоро бяхме на афтърпарти... И идва едно момче, ама младо, симпатично - ако бях жена, щях да му обърна внимание. И се лепна за Елен, очевидно търсеше контакт. Не знае, че аз съм аз, че сме заедно. Доближих го и го попитах, визирайки Елена: "Важи, нали?" Той отговори: "О-хо, и още как!" Казах му: "Вземи си автограф", а той вика: "Абе какъв автограф, аз нея я искам, сега ще й взема телефона." Казах му: "А искаш ли сега да ти навра главата в задника?"...

- Правиш ли планове за съвместното ви бъдеще?
- С една дума - гледаме на дълги светлини. Елена може би ще запише второ образование - психология. Опитвам се да я убедя да приеме актьорството като хоби..."

Актрисата:
"Александър иска стопроцентова емоционална и сексуална вярност!"
“Дава ми подкрепа, бит и сигурност!"

- Как заживяхте заедно?
- Преди половин година. Той ми каза: "Искам да бъда с теб!"

- А имахте ли този типичен разговор на сутринта след първата нощ заедно, когато се уточняват нещата?
- Да, имахме няколко подобни разговора. Александър обича да е наясно с нещата. Уточнихме какво може да ми даде и какво - не, какво иска от мен и дали аз мога или не мога да му го дам. Какво правим оттук нататък, има ли смисъл да продължим или няма, такива неща.

- И какво искаше той от теб?
- Искаше и винаги е искал емоционална и сексуална вярност и абсолютно отдаване. Отговорих му, че за мен това не е проблем, защото по принцип съм моногамна и не страдам от тази съвременна болест - страх от обвързване.

- А какво каза той, че може да ти даде?
- Същото - емоционална и сексуална вярност на сто процента. Плюс неговата подкрепа като личност, като бит, като сигурност. Но това не беше договор, а разговор.

- Ти знаеше ли от самото начало, че той е женен?
- Когато разбрах, че е женен, първото, което си помислих, бе: "А, не!" Но версията, която този път чух, бе много различна и в един момент реших, че мога да приема факта, че той е женен. Влязох в тази връзка с мисълта, че ще я изживея и ще приключи, честно. И когато нещата започнаха да се задълбочават, дори се изплаших: чакай малко! Това е много голяма отговорност. Наранява се друг човек. После някак понесох последствията. И той - своите. В крайна сметка се оставих да бъде направен този избор. Не го направих аз. В нашите отношения всичко се разви със скоростта на спортен автомобил. Превратите се случиха много бързо. Ходихме при една жена, последователка на Вера Кочовска, и тя така каза: имате общ път, колкото и да се разделяте, пак ще се събирате. Просто трябва да минете през различни неща.

- Задаваш ли неудобните въпроси?
- Да, в това отношение няма страх. Аз съм от типа жени, които искат да знаят. Не искам да се правя на ударена и да се държа така, все едно няма проблем... Аз съм се поставяла на мястото на жена му. Кой ми гарантира, че няма да се случи същото и с мен? Нали казват: “Не се гради щастие върху чуждо нещастие!" Повечето медии ме изкараха жена, която ходи и има някаква огромна власт и руши семейства. Никой не засегна темата къде е решението на мъжа в цялата работа. Нали мъжът е този, който избира, нали той ме потърси. Как аз ще разваля нечие семейство, ако то е стабилно? Особено... говорим за Александър. И това ме учуди най-много. Че хора, които го познават, твърдят, че той е манипулиран, омагьосан, че не знае какво прави. Че всичко в семейството му е било много наред. И видиш ли, аз съм дошла и съм развалила всичко.

- Разпитва ли те Александър за предишните ти връзки?
- Не иска да знае, болезнено му е. Той смята, че когато си с някого, забравяш за миналото си. А ако се е случвало да спомена, реагира много остро... Съобразявам се, след като това толкова го наранява.

- А майка ти какво казва?
- Първо каза, че Александър изглежда страхотно. Че е женен разбра малко по-късно. Притеснявах се, не знаех как да й го кажа. Не реагира добре. Но когато нещата между нас станаха чисти, открити, тогава започна да ги приема.

- Какво мислиш за тази разлика от 25 години?
- Ако чуя отстрани, ще кажа: "Лелее, много е голяма тази разлика!" Но понякога го чувствам по-малък от мен, не мога да го обясня логично. Имаме страхотен секс, обичаме да правим едни и същи неща...

- Ти слушаш ли го?
- Не винаги, макар че понякога се оказва прав.

- Семейство, деца?
- Той определено иска да имаме дете.

- А ти?
- Да, но не на всяка цена. Според мен жената трябва да започне да чувства потребност от това. Много хора мислят, че сега аз на всяка цена ще му родя дете, за да го задържа. Искам да им кажа да не съдят, след като нямат представа. Дори и да нямаме дете, той има двама големи синове, осъществил се е като баща.

- А за брак говорили ли сте?
- Никога не съм поставяла на Александър условия по отношение на бракове и разводи. Освен това за тези две години коренно се промени отношението ми към брака. Преди много вярвах в него, но вече си мисля, че бракът като подпис, като чувство в повечето случаи убива любовта.

http://www.blitz.bg

Шефът на "Олинеза" изрита Елен Колева?

Ненаситната Елен Колева: Не мога без мъж и час

Богат чичко опрашва Елен Колева

Калина и Гибона в любовен романс?

Светослава Тадаръкова: Кюлев копал на 12 метра под имението си да търси злато

 


Сходни връзки

Любовникът олигарх на Елен Колева заплашва обожателите й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди