изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:29 EEST
Топ 5 на универсалните мъжки сексуални фантазии    
Любопитно

Мъжките фантазии в леглото са склонни да се променят с времето. Но някои от тях остават универсални и никога не \"излизат от мода\". Номер едно в класацията е стриптийзът. Няма мъж, който да не се впечатли, като види приятелката си да се съблича на фона на музика и приглушено осветление.



Често сексуалните фантазии на мъжете са свързани с две жени едновременно. Това не е само мечта на всеки уважаващ се мъж, но и истинска гордост, ако го изживее. Този мъжки блян не бива да плаши нежния пол. Наличието на такава фантазия показва преди всичко, че мъжът е физически напълно здрав.

Поза 69 е сред любимите мъжки илюзии и в списъка се нарежда на трето място. Въпреки че изглежда проста, не всички двойки се осмеляват да опитат от това удоволствие.

Грубият секс е четвъртата мечата в мъжката глава. Понякога всеки иска да бъде слаб и беззащитен. Поне веднъж в живота всеки мъж се надява да бъде завързан към леглото, отбелязват сексолози.

Петото място заемат ролевите игри. Най-исканите роли, в които жените трябва да влязат, са на шеф, медицинска сестра, Лолита или някоя известна актриса. Шефката трябва да бъде груба, сестрата грижлива и внимателна, Лолита е нежна и невинна, а за актрисата оставяме на вашето въображение. http://life.dir.bg

Мъжки секс фантазии

Трябва да се определи в началото, че мъжете освен всички други класификации се делят на семейни и условно свободни. Това дали те се отнасят към едната или другата категория не зависи от сключеният законен брак.

От това, обаче не зависи активността на еротичните им фантазии, най-разпространените от които са:

Страст към голотата

Слагат ли еротични снимки като тапет на детскопа си или тайно мечтаят да виждат половинката си гола всяка вечер, не е принципиално. Най-важното е, че този пикантен интерес ще бъде насочен конкретно към вас, ако периодично превръщате фантазията му в реалност. Полупрозрачен пеньоар, само прашки и високи обувки, незатворената врата на банята. А и колко други варианти присъстват в женската фантазия.

Доминиране

Той – грубият мачо иска да я обладае против волята и? Или тя с камшик и белезници го връзва към леглото със съвършено прозрачни намерения? Тези фантазии могат да се изпълнят, но само при наличието на две условия. Първо – и на двамата им харесва, второ – действията да не преминават границите на разумното.

Тройка

Той с две дами. А ако не е от притеснителните – с цял харем. Интересно е, дали всички дами са с еднакъв цвят на кожата. Много мъже мечтаят и за една дама, но представителка на друга раса. Не всички обаче, биха се осмелили на тройка с друг мъж.

http://blog.koketna.com

 


Сходни връзки

Топ 5 на универсалните мъжки сексуални фантазии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди