изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:08 EEST
Египетските демонстранти искат да задържат армията на площад „Тахрир”    
По светаКайро. Десетки демонстранти днес се опитаха да възпрепятстват танковете на армията, които бяха разположени на площад „Тахрир” в центъра на Кайро, да напуснат мястото, станало символ на народното протестно движение, предаде АФП. Демонстрантите са се настанили по земята около танковете, когато военните са се подготвили да напуснат площада. Около 200 души призоваха военнослужещите да останат на централния площад

Досега танковете служеха за защитна барикада срещу евентуални нападения на поддръжници на президента Хосни Мубарак. Във вторник и сряда при сблъсъци между антиправителствено и проправителствено настроени демонстранти загинаха осем души, а около 900 бяха ранени.
Кайро. Неизвестни лица са взривили египетски газов терминал в близост до Ивицата Газа на фона на бурните протести срещу управлението на египетския президент Хосни Мубарак, предаде АФП.
Нападателите са взривили терминал и тръбопровод в региона на Шейх Зувайед, на около 10 километра от границата с Ивицата Газа. Съоръжението е предназначено за доставки на газ за Израел.
http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Египетските демонстранти искат да задържат армията на площад „Тахрир” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди