изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:46 EEST
Фолкпевицата Мария: Соня Немска е интригантка, а Пепа… тя е просто прашката    
Интервюта Оставете устните ми на мира - много са си ми удобни и много си ги харесвам!

Куп скандали се изсипаха като сняг върху главата на фолкпевицата Мария. Първо Соня Немска атакува челно колежката си, обвинявайки я директно в раздаване на пари под масата, за да си осигури място на турнетата на „Пайнер”. След това скандалната Пепа Секса я обвини, че била „лека жена”. Преди дни пък се оказа, че Мария е зачеркната от списъка с номинираните за „Певица на годината”.

- Мария, жестоки скандали тресат фолкгилдията, какво става? След обявяването на номинациите за годишните музикални награди на „Пайнер” се твърди, че някои певици, сред които и ти, са в тотална нервна криза.
- Да ти кажа, аз нищо не съм очаквала от тези номинации, защото при мен това е резонно положение всяка година. Може би просто ме забравят (смее се), но аз наистина всяка година нямам номинации, камо ли пък награди. За сметка на това пък готиното в тази ситуация е, че всяка година имам надежда за следващата. В никакъв шок не съм, защото имам много участия - факт, който лесно може да се провери.

И когато тези участия са във времена, в които трудно се пълнят заведения, особено през седмицата, това е моята награда. Дори нямам нагласата да се чувствам обидена или засегната, аз съм артист-изпълнител, който е вече 11 години в "Пайнер". Това, което мога да ти кажа, е че наградите радват и по-старите изпълнители, но с оглед на това, че има и много нови, явно старите биват забравяни понякога... Дори не се и дразня, защото, когато детето ти е болно примерно или някой близък човек, си даваш сметка, че за такива глупости не можеш да се ядосваш. И да ти кажа, това са моите приоритети, държа да го напишеш.

Да, страдам,

но в момента, в който започна да страдам, сякаш съдбата ми показва, че имам далеч по-важни неща в живота.

- Говори се, че целият сценарий бил нагласен така, че в крайна сметка единствена печеливша да е Галена за сметка на всички останали?! Доколкото знам, в началото в листата на „Пайнер” бяха включени 9 певици, от които впоследствие бяха извадени твоето име и тези на колежките ти Райна, Цветелина Янева и Андреа. Беше добавена пък Джена?!
- Не знам дали това ще бъде в плюс за самата Галена, не мога да го определя категорично. Хората в България не обичат победителите. Така че не знам дали това, което в крайна сметка ще се случи, ще даде положителен отзвук за нея или отрицателен. Лично аз с Галена съм в перфектни отношения. Това, което мога да ти кажа с ръка на сърцето, без да звучи самохвално, е че моите песни през изминалата година успяха да станат тотални хитове, а и мисля, че аз бях единственият изпълнител на "Пайнер", който успя да изкара три хита.

- Допускаш ли, че в аферата с Галена са замесени пряко или косвено милионите на съпруга й Галин?
- Не обичам да коментирам чуждите истории, не ме и интересуват, защото нашата работа е доста неблагодарна. Ей така я определям - неблагодарна! Виждат се само хубавите дрехи, лъскавият живот, а всичко останало, което хвърляш като усилие и като средства, никой не го забелязва. Единственото, което мога да кажа, е, че за мен наградите наистина са нещо много субективно.

- По време на новогодишната класация за „Най-горещ мъж на 2010” Соня Немска те обвини директно в даване на рушвет…
- Аз даже не бях чула там какво е казала Соня Немска за турнето. Впоследствие разбрах, че съм си била плащала за участията… Конфликтът със Соня Немска, какво да ти кажа... тя по принцип е човек, който обича да създава скандали.

Обича да прави интриги

и това е нещото, благодарение на което имам чувството, че изобщо съществува. Тя също е от много години във фирма "Пайнер" и явно не е намерила друг начин, по който да показва себе си и да привлече вниманието. Не я укорявам за това, което е казала, нито ще се оправдавам, защото има достатъчно издадени DVD-та с концертите на турнето, в които ясно си личи каква е реакцията на хората. И ще ти кажа нещо - дори напротив - аз бях изрязана от турнето през 2006 г., макар че заслужавах да бъда там! Тогава явно станаха твърде много изпълнителите... както и да е... Но има изпълнители, които само могат да си мечтая да се качат на тази сцена. Аз обикновено забиванията на нож в гърба не ги понасям от такива като Соня Немска, защото те не ме интересуват. По никакъв начин не ме заинтригуват, боли ме, когато понеса обида от близък човек, от човек, на когото съм се доверила.

- Неотдавна фолкпевицата Пепа изстреля в публичното пространство откровението, че „фолкпевиците заработвали допълнително като платени момичета или дължат кариерата изцяло на свои богати любовници”. Провокирана да каже поне някои имена, тя спомена теб и колежката ти Галена…
- Пепа е... Пепа Прашката (смее се) и това би трябвало да отговаря на всичко. Тя заради това си поведение никога няма да бъде една от големите. Заради тези изказвания, заради тази злоба и ненавист, с която говори към колегите си, това винаги ще я връща единствено и само в отбора на певиците, които работят с оркестър в заведенията. Което никак не е малко, и това е много! Но човек трябва да има достойнство и трябва да бъде много обран. Да се научи да владее себе си. И на мен понякога ми идва да кажа много неща, с които бих могла със сигурност да обидя много хора, но първо

статутът ми на майка и на голяма жена не ми позволява да го направя,

а след това и на изпълнител, който държи на себе си. Затова ти казвам, че нито Соня Немска ме вълнува, нито Пепа. Вълнуват ме хората, които гласуват за мен и които идват на моите участия. Ти просто не можеш да си представиш как ми се радват… Колкото и самохвално да звучи, аз съм в отбора на големите певици, в отбора на хубавите жени - това е нещо, което агресира онези, за които въпросните места и позиции са недостижими.

- А какво всъщност стана с твоя шофьор и охранител Любомир, когото полицията арестува неотдавна? Предполагам вече не те пази?
- Той ми е само шофьор, не и охранител. Любомир се грижеше за мен във всяко отношение. Но не е правилно винаги известните личности да служат за назидание, чрез тях да се афишира дейност. Защото, да, това е най-лесният начин, но има много по-сериозни неща, с които може да се занимава общественото внимание от това къде сме паркирали неправилно.

- Той продължава ли да ти бъде шофьор към днешна дата след случилото се?
- Не, ние оттогава сме само и единствено приятели, но то всъщност и преди случката работехме на приятелски начала. Поради простата причина, че ние се познавахме твърде отскоро. Както и да е, минало свършено, няма смисъл да го коментираме. Не беше приятно, че занимавахме цяла България с тази простотия.

- Пред Венета Райкова ти призна, че имаш заснети домашно порнофилмчета със съпруга си. Ами ако някога се появят в публичното пространство по подобие на тези на твои колежки?
- Това са еротични филмчета (смее се). Искам да ти кажа, че аз от нищо не се притеснявам, изключително освободена личност съм. В моята ситуация с тези филмчета нищо не може да стане, защото това са запечатани еротични моменти на любов с един мъж, който е баща на детето ми, който е мъжът на живота ми, с когото аз съм направила семейство...

- Мария, знаеш колко много са се коментирали през годините твоите устни заради корекцията, която всъщност ти първа се реши да направиш в гилдията - да ги уголемиш. Има слухове, че ще им правиш нови корекции?! И всъщност съжаляваш ли, че ги уголеми?
- Аз съм чела и че ще си правя пластични операции, но мисля, че изглеждам достатъчно добре, за да прибягвам до тях. Нямам намерение да променям абсолютно нищо в себе си, сигурно 100 пъти са ме награждавали заради външния ми вид, макар че не съм държала чак толкова на това.

Чувствам се прекрасно в кожата си. А относно тези емблематични устни - нека ги оставят вече на мира! Много са си ми удобни и много си ги харесвам. Да ти кажа, свикнала съм вече с това, което се пише за тях, но пък съм си дала и сметката, че първият винаги е нарицателен. Аз бях първата, която го направи, но както виждам, след мен цяла България го направи, значи добре съм си свършила работата.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Фолкпевицата Мария: Соня Немска е интригантка, а Пепа… тя е просто прашката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди