изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:27 EET
ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ НА 9 СПОРТНИ ЗВЕЗДИ НАБИРАТ СРЕДСТВА ЗА АЛЕКС    
Общество

 

 

  

 

    Благотворителен търг с лични предмети на 9 звезди на българския спорт стартира на 18 февруари от 10 часа в интернет. Набраните средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич. Участниците в търга могат да наддават за плувна шапка на Таня Богомилова, плувна шапка и очила на Невяна Митева, екип на Матей Казийски, трико на Станка Златева, бухалки на Симона Пейчева, шах на Веселин Топалов, стартов номер на  Екатерина Дафовска, фланелка на Григор Димитров и спортни гащета на Детелин Далаклиев.



Всеки може да наддава за предметите на любимите си спортисти в сайтовете centersport.org и ndtnews.hopto.org. Продажбата на предметите ще започне на символична цена от 1 лев. Стартовата цена на всеки предмет е 1 лев. Купувачът трябва да посочи трите си имена, адрес и каква цена предлага. / пример: Иван Петров Тодоров, гр. Силистра, ул. \"Добруджа\", бл. 39, вх. Е, ет. 2, ап. 8, купувам екипа на Матей Казийски за 90 лева/. Най-голямата предложена към момента сума веднага ще бъде обявявана в сайтовете ndtnews.hopto.org и centersport.org. Наддаването ще приключи точно в 12 часа на 25 февруари. Предметът на спортиста ще бъде спечелен от този, който към този час на деня е предложил най-високата цена. Той веднага ще получи своята вещ по куриер, плащането ще стане с наложен платеж.  Доставката е за сметка на купувача.
Организатор на инициативата е Руслан Йорданов - собственик на спортния сайт centersport.org и журналист във вестник \"Нова добруджанска трибуна\".
Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.

ВЛЕЗТЕ ТУК, ЗА ДА ВИДИТЕ ТЪРГА

 


Сходни връзки

ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ НА 9 СПОРТНИ ЗВЕЗДИ НАБИРАТ СРЕДСТВА ЗА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди