изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:35 EEST
Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО    
Общество Много известни личности - от изтъкнати учени до политици, неведнъж са заявявали открито, че съществуват извънземни форми на живот и неидентифицирани летящи обекти. Поредното доказателство, че това е възможно, бе откритието на НАСА миналата седмица, че само в нашата галактика има най-малко 500 милиона планети, които биха могли да подслонят някаква форма на живот.

Тези данни вдъхнаха нови надежди на учените, че могат да открият извънземен живот, пише в .\"Класа\".
Ето класацията на „Дейли телеграф“ на десетте най-известни вярващи в извънземните:

Проф. Стивън Хокинг
Уважаваният английски физик и космолог миналата година предположи, че извънземните почти със сигурност съществуват, но хората би трябвало по-скоро да ги избягват, отколкото да търсят контакт с тях.
„За мен мисленето за извънземните е нещо съвсем рационално. Истинското предизвикателство е да разберем как всъщност изглеждат те. Само трябва да погледнем себе си, за да видим как интелигентният живот може да се превърне в нещо, което не бихме искали да срещнем. Те вероятно са изчерпали всички ресурси от собствената си планета и са станали номади, търсещи нови небесни тела, които да покорят“, обясни Хокинг.

Лорд Мартин Рийс
Президентът на Британското кралско научно дружество миналата година обяви, че вярва, че извънземните съществуват и предупреди, че те могат да се окажат нещо, което е извън човешките представи.
„Подозирам, че вероятно там някъде съществува живот и интелект във форми, които ние не бихме могли да разберем. Точно както шимпанзето не разбира квантовата теория, е възможно да съществуват аспекти от реалността, които са над възможностите на нашите мозъци“, каза кралският астроном.

Лъчезар Филипов
Астрофизикът от Института за космически изследвания на БАН обяви преди две години, че вече е контактувал с извънземни. Доц. Филипов и неговите колеги твърдяха, че се опитват да разкодират сложната поредица от сигнали, които са им били изпратени, след като задали на извънземните 30 въпроса.
„Извънземните в момента са около нас и ни наблюдават през цялото време. Те не са враждебно настроени, искат да ни помогнат, но ние не сме достатъчно напреднали, за да установим директен контакт с тях“, обясни Филипов.

Едгар Мичъл
Бившият астронавт от НАСА обяви през 2009 г., че извънземният живот съществува, но американското правителство е потулило доказателствата. Мичъл, който стъпи на Луната с мисията „Аполо 14“ през 1971 г., каза още, че се е опитал да разследва катастрофата в Розуел през 1947 г., за която някои смятат, че е разбил се НЛО, но военните са му попречили.

Джими Картър
Американският президент от 1976 до 1980 г. обеща по време на своята кампания да публикува всички документи, свързани с НЛО, ако бъде избран.
„Вече не се присмивам на хората, когато казват, че са видели НЛО. Самият аз видях един такъв“, каза Картър.

Ген. Дъглас Макартър
Американският военен, участвал в Корейската и Втората световна война, обяви през 1955 г., че следващата война ще бъде междупланетна.
\"Всички народи по земята ще трябва един ден да образуват общ фронт срещу нападения от други планети“, заяви той.

Монсеньор Корадо Балдучи
„Контактът с извънземни е истински феномен. Ватиканът получава информация за извънземни и контактите им с хора от посолства в различни страни като Мексико, Чили и Венецуела“, обяви теологът от Ватикана.

Маршал лорд Даудинг
„Убеден съм, че НЛО съществуват и че те не са измислени от някоя страна“, каза командващият изтребителната авиация маршал лорд Хю Даудинг от Втората световна война.

Роналд Рейгън
Американският президент от 1980 до 1988 г. твърдеше, че е виждал НЛО със собствените си очи.
„Погледнах през люка на самолета и видях бяла светлина, която се движеше зигзагообразно. Отидох при пилота и го попитах: „Виждал ли си нещо подобно досега?\" Той беше шокиран и отрече. Тогава го помолих да последваме светлината. Няколко минути я следвахме, стигнахме до Бейкърсфилд, след което изведнъж тя се изстреля нагоре в небето. Слязохме от самолета и разказах всичко това на Нанси“, каза Рейгън.

Михаил Горбачов
„Феноменът НЛО съществува и трябва да се отнасяме много сериозно към него“, каза последният президент на бившия Съветски съюз.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Наш учен попадна в Топ 10 на вярващите в НЛО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди