изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:51 EEST
Първи в Европа порноканал за жени    
Любопитно В Холандия беше пуснат първият в Европа телевизионен канал с порно-еротично съдържание, който е създаден специално за жени и излъчва 24 часа в денонощието. Новият канал се казва „Здрач“. Авторите на идеята уверяват, че той значително се отличава от традиционните порноканали, защото жените искат да са убедени, че „тези герои не са фалшиви, това наистина се случва“. Логото на канала е общоизвестният образ - червената люта чушка.


„Холандците имат късмет, че си имат „Здрач“. Знам, че в Америка има търсене на такива филми сред жените, на които им липсва мъжко внимание“, казва американският продуцент на еротични филми Дженифър Лайън Бел, завършила психология в Харвард.
  
  В момента тя води курс по еротични филми в холандската киноакадемия.
  
  Създателите на канала обясниха, че според проведено от тях изследване на потенциалния пазар е показало, че над половината холандки гледат порно, а 78% от прекрасната половина в страната с радост ще посрещнат новия канал, ориентиран към жените.
  
  „Здрач“ може да се гледа и в интернет. Това могат да бъдат и робски игри на лесбийки, и просто романтични сцени, но каналът не може да бъде наречен традиционна порнография, тъй като има свои отличителни характеристики: предполага реализъм, уважение и включване на секс в сюжетната линия“, каза Мартин Броерсма от новата телевизия.
  
  Новият канал вече е оценен и от мъжете, уморени от традиционните филми с подобно съдържание.
  
  Основателят на канала заяви, че иска да направи своя продукт част от масовата култура на жените. Планира още тази година да пусне такъв канал и в Германия, а след това и в други страни.
  
  Шведският порномагнат Берт Милтън-младши пък предложи в цял свят да бъде създадена верига от петзвездни хотели, в които гостите ще отсядат безплатно.
  
  Условието е да правят секс, позволявайки да бъдат снимани в хотелските стаи. Те също трябва да подпишат договор, че са съгласни видеоматериалите да бъдат публикувани в интернет, пише NEWSru.
  
  В същото време в Иран беше въведено смъртно наказание за производството и продажбата на порно. Законът беше приет от парламента в Техеран със само 5 гласа „против“.  http://erotic.erogance.eu
 


Сходни връзки

Първи в Европа порноканал за жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди