изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:41 EEST
6 неща, които не знаете за секса!    
Любопитно 6 неща, които не знаете за секса!

1. Почти нямаме контрол над желанието си за секс с определен човек.

Мигновеното сексуално привличане към определен човек и желанието ни за контакт с него, е свързано единствено с физиологични фактори, върху които ние нямаме никакъв контрол. Колкото и банално да е, перифразата на прочута поговорка би гласяла така: не избираме с кого да правим секс, поне не и на подсъзнателно ниво. За всичко в  секса са виновни феромоните и това, което те диктуват в тялото ни.

2. Наградата за най-секси животно отива при женското прасе - свинята. Защо ли? Защото само те могат да изпитват оргазъм, който да продължи цели 30 минути!

3. Няма връзка между дланите на мъжете и големината на пениса им.

Колкото и да ни се иска да вярваме в този мит, няма гаранция, че големите мъжки ръце символизират и дължината на тяхното достойнство. Единствената възможна проверка е, както казва народът: око да види, ръка да пипне!

4. Стридите са мощен афродизиак.

Но същото може да се каже и за целината. Тя е в състояние да ни настрои за секс със същия ефект, както морските дарове, ягодите и сметаната. И алкохолът в малки количества, разбира се :-)

5. Бадемовото масло е страхотен лубрикант.

С течение на годините, женската кожа все повече се изсушава, като това важи, за съжаление, и за половите ни органи. Затова се налага да прибегнем до употребата на лубриканти при секс, които да ни овлажнят допълнително. Такова природно средство е и бадемовото олио.

6. В испанския език има над 100 думи, които означават "пенис".

Сред всичките диалекти на испанския език като аржентинския, колумбийския, панамския, кастилския, андалуския съществуват стотици, ако не и хиляди думи, които значат само едно нещо - мъжки полов член.  Във френския език, за сравнение, съществуват около 100 жаргонни думи, които значат същото, а в немския са около 50.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

6 неща, които не знаете за секса! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди