изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:08 EEST
Легендарната Емануела: Бях в България през 1971 година    
Любопитно Филмът \"Емануела\" ми костваше личния живот. Легендарната Емануела била в България през 1971 година, разкри холандската сексдвезда Силвия Кристел в предаването \"Нека говорят\" по бТВ. \"Сега съм за втори път в България. Първия път бях през 1971 г., но тогава още бях секретарка\", каза Кристел. Тогава тя осъзнала, че не е родена за секретарка. Искала да се занимавам с нещо по-мащабно. Отначало започнала в холандското кино, а също била и модел. Не е завършила театрална академия, но се учила от своите колеги как се играе пред камера.

\"На кастинга за \"Емануела\" се явих със съзнанието, че това ще бъде еротичен филм. Затова се съблякох пред журито. Трябваше да покажа, че се чувствам удобно без дрехи. Шефът на журито беше фотограф и скулптор, аз самата съм художничка и затова не се притесних\", сподели тя днес, близо 40 години по-късно.

Силвия Кастел призна, че не изкарала много пари от Емануела , но от следващите спечелила. \"Като цяло изгубих в своя личен живот, защото мъжете се държаха далече от мен. От 50 филма в 43 не са ме събличали, но за съжаление те се оказаха успешни\", сподели Кристел.

Освен за смъртта на любимо куче Силвия се сети за развода на родителите си, които са сред най-тъжните й преживявания. Тя се е разболяла от тумор в гърлото и на белия дроб, но реагирала рано и затова лекарите са я спасили. \"Ние имаме чудесна актриса в Холандия, която отказа да се лекува, за да не загуби гърдите си, и предпочете да умре млада\", разказа още Кристел.

Сега Кристел не пуши и не пие много, а и не яде червено месо. http://www.blitz.bg
 
 
 


Сходни връзки

Легендарната Емануела: Бях в България през 1971 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди