изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:21 EEST
Гери Райчевска: До всяка жена трябва да има успял мъж    
Интервюта  В средата на лятото за трети пореден път ще се проведе конкурса за красота Мис Силикон 2011. Тази година ще се даде още една награда, за момиче с най-много пластични операции. Победителката в категорията ще получи правото да се яви на първия по рода си световен конкурс Miss Plastic. Короната на новата Мис Силикон 2011 ще бъде връчена от миналогодишната победителка Гергана Райчевска. Бюстът на Гери е с внушителните 900 кубика. През 2010 сексбомбата спечели още едно отличие - Модел на България. А през тази година тя бе избрана от потребителите на социалната мрежа Facebook за най-секси модел.

Гери, ще празнуваш ли 8-ми март?

Както казваше една моя близка: \"Само на 8-ми март ли сме жени?! През останалото време какво сме?\". Чудно ми е защо трябва да има конкретни празници, на които да покажеш, че уважаваш жените, че си влюбен. Иначе нямам нищо против. Нека има празници - да се веселят хората. Лично аз обичам да се събирам с приятелки и дори без причина да си правим партита по женски.

Как реши да си сложиш силикон?

Ощe миналата година приятелки ме поканиха да се включа в конкурса \"Мис Силикон\", просто така, за майтап. Купонът трябваше да е на морето. Не мислих много, сложих общо 900 кубика силикон и спечелих короната.

За миските се говори, че правят секс за пари, има ли нещо вярно в това?

Всички знаят, че не мъжете избират жените, а обратното - ние избираме с кого да си легнем. Няма пари, заради които да си легна с мъж, когото не харесвам. Иначе относно финансовата част разчитам основно на себе си. Но съм на мнение, че до всяка жена трябва да има един успял и здраво стъпил на земята мъж, с когото тя да се чувства добре.

А имала ли си по-бедни гаджета?

В любовта няма правила и никой не е застрахован - може да ти се падне богат мъж, но може да случиш и беден мъж. На мен ми се е случвало в ученическите години. Но може да ми се случи и в днешно време, знае ли човек.

В момента имаш ли мъж до себе си?

Сърцето ми е свободно. Мисля, че още ми е рано за сериозна връзка. Но пък може скоро да срещна идеалния партньор. Аз съм влюбчива натура и ако си падна по някого, става страшно. Фокусирам се върху една връзка и забравям за всичко останало. Скоро не ме е тресла любовната треска.


Кой известен и с положение в обществото мъж те е свалял открито?

Имало е много такива случаи, разбира се. Но не е редно да ги споменавам. Аз не съм от хората, които живеят според теорията \"Ако няма да си кажа - за какво да го правя\". Движа се в кръгове, където винаги се намират ухажори. Друг е въпросът колко са качествени.


Разочарована ли си, че не успя да грабнеш титлата \"Мис Плеймейт\"?

Разочарованията са за слабите, а аз не съм от тях. Имам си титла и никой не може да ми я отнеме. Участието в \"Плеймейт\" беше поредното предизвикателство. Щастлива съм, че срещнах много интересни момичета и че завързах нови приятелства. Това е най-важното. Когато отминат емоциите, човек си дава сметка именно за тези неща. Доволна съм от подготовката и благодаря на всички, които ме подкрепиха. Вече мисля напред и нямам време за губене. Продължавам активната си спортна подготовка, тъй като ме чака нов конкурс в края на годината.

Какво правиш в свободното си време?

Занимавам се с любимите си дейности. Диети не спазвам, но ходя на фитнес поне веднъж седмично. Поне два пъти месечно ходя и на специални масажи, за да подържам дух и форма. Снимам понякога фотосесии, а напоследък участвам и в доста клипове. За последно влезнах в роля в новото видео на поп фолк певеца Ерик заедно с Йоана Христова, която е първата носителка на титлата “Мис Силикон”.

Щастлив човек ли си?

Като се сблъскаш с различни ситуации в живота, разбираш, че малките неща правят човека щастлив. Лично мен не ме гони грандоманията. Малките жестове ме правят щастлива.

Къде ще прекараш Великденските празници?

Ами все още не съм мислела. Но вероятно в някой курорт, с любими хора. И разбира се с компанията ще се забавляваме като за последно.

В момента по какъв проект работиш?

Снимах за една много голяма рекламна кампания. Скоро ще има билбордове с моят лик, а освен това заснехме и специален тв клип, който се надявам да се хареса на всички, тъй като по него работиха истински професионалисти.

автор: СЛАВА

http://www.slava.bg

Вижте великолепната дванайсеторка за Playmate of The Year 2010

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака – Ерик и Мис Силикон си вкарват езици

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко!

800 кубика спечелиха \"Мис Силикон\".Цъка \"Силиконова бомба\"

 

 


Сходни връзки

Гери Райчевска: До всяка жена трябва да има успял мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди