изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:24 EEST
От какво се страхуват мъжете?    
Любопитно Интересно ли ви е да разберете най-големите страхове на мъжете? От какво се боят във връзката си, какво най-много ги плаши у жените? Ето и моите предположения, изградени въз основа на опита ми с мъжете и някои техни изповеди:

1. Мъжете се страхуват от силните жени.

Истина е, дами, мъжът до вас може да ви обожава, но и безумно се страхува, че ако вие сте силна и независима, може би няма да имате нужда от него. Мъжете обичат да се чувстват господари на нещата, да владеят ситуацията и най-вече да усещат, че са необходими на любимата жена. Затова, дори и не рядко да е, показвайте му, че го цените и че без него не бихте се справили сама. Дали с домашна работа, откъм финанси или помощ с децата, признавайте му от време на време, че е незаменим за вас!

2. Мъжете се страхуват, че не са достатъчно добри.

Дори и при мъжете съществува този страх, че могат да не са достатъчно добри за половинките си - че не изкарват много пари, не са привлекателни или пък забавни. Причините за този страх могат да са най-различни, но е факт, че и те се притесняват, също като нас, дали първоначалната еуфория няма да остане в миналото и да бъдат пренебрегнати по-късно като скучни субекти.

3. Мъжете се страхуват дали ще ни направят щастливи.

Мъжете наистина много се тревожат дали ще са способни да направят една жена щастлива, след като се обвържат с нея. Мъжете извличат голяма част от самоуважението си от умението да направят жената, която са си избрали, щастлива. Те измерват и преценяват доколко жената е щастлива от емоционалните реакции, които получават от нея. Когато чувства, че все не може да ви направи щастлива, мъжът ще се обезкуражи и в края на краищата ще престане да опитва. http://www.az-jenata.bg

Мъжките фобии в леглото

Никакъв секс на първа среща, ако искаш трайна връзка

Мъжете клюкарстват повече от жените

6 неща, които не знаете за секса!

 


Сходни връзки

От какво се страхуват мъжете? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди