изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:53 EET
5 съвета за вашите секси устни    
Любопитно Ако опитате само едно ново нещо този месец – нека да е ново червило, защото устните могат да пресъздадат цялата страст на една жена. Да избереш правилния нюанс и той да не избледнее не е лесно, за това ето 5 съвета от световноизвестни гримьори, работещи със знаменитости.

1. Изберете енергизиращ цвят
Цветът е важен и може да ви накара да сте в добро настроение цял ден. Ако нямате достатъчно време за гримиране сутрин, сложете си поне ярко червило. Червеното изглежда страхотно, както и светло розовото и кораловото, съветва гримьорът Джеймс Калиардос, който работи с Мадона, Линда Еванджелиста, Джулиан Мур и Мишел Уилямс.
Трикът на Мадона – при нанасяне на цвета използва кръгла четка с къс косъм.
Ако се притеснявате, че цветът е твърде ярък, първо съвсем леко сложете неутрален като основа и после този, който сте избрали. Така ще заличите естествения цвят на устните и ще помогнете на червилото да издържи по-дълго. Докоснете върха на червилото с основния цвят до пудрата преди нанасяне за по-добър финален резултат.

2. Цветът на червилото трябва да подхожда на цвета на косата
Ако косата ви е светло червена, изберете червило в цвят домат или червен портокал. Ако е тъмно червена, визията ви ще допълват нюанси на червеното в кафяво или керемидено. Ако сте със светла коса и кожа и изберете коралово, внимавайте да не е в тебеширен нюанс. Гучи Уестман, която гримира Кейт Хъдсън и Кейт Бланшет знае как да задържите по-дълго време червилото върху устните – особено за по-тъмните цветове нанесете слой червило и размажете по устните с малко прозрачна пудра.
Как да нанесете червилото – поставете от него върху устните с четка и размажете с пръсти.
За още по-голяма трайност можете да добавите молив за устни – матовите текстури са по-лесни за поддръжка и остават по-дълго. Те са със силно пигментирани формули, които са по-издръжливи.

3. Най-добрият трик да скрием годините
Червеното червило е магически продукт и подхожда на всички, но разбира се не едно и също червено. Колкото по-възрастна сте, толкова по-дързък трябва да е цветът, казва Шарлот Уилър, гримьорка на Ума Търман, Кейт Мос и Гуинет Полтроу.
Винаги пробвайте преди да купите, тъй като червилото изглежда по един начин в опаковката и по друг върху устните. Опитайте го върху пръстите си, а не по ръцете. Цветът на кожата на върха на палеца е най-близо до естествения цвят на вашите устни.
Ако се притеснявате да носите червено, нацупете се и леко потупайте с червилото устните си по средата, разнесете. Изберете червило, което да подхожда на естествения ви тен, а не нюанси, с които зъбите ви да изглеждат по-бели. Така кожата ви ще изглежда светла и блестяща.

4. Подгответе гладка повърхност
Червеното ще привлече вниманието към устата ви, така че се постарайте устните ви да са в перфектно състояние като премахнете сухотата с ексфолиация и редовно използване на балсам за устни. Изберете перфектното червено, подходящо за цвета на вашата кожа, казва гримьорката на Лейди Гага пред Дейли Мейл. Истинските чисти червени цветове или тези с розова основа подхождат на светла кожа, а червеното в оранжеви и топли нюанси е за кожа с цвят „маслина“. Тъмното ягодово червено изглежда невероятно на афроамериканки или азиатки.

5. Свежо коралово за тази пролет
Ако тъкмо опознавате света на гримовете, започнете със светли цветове за устните. Гланц или едно петно от червило, което да разнесете по устните ще ви придаде свеж вид, без визията ви да страда от тежкия наситен цвят на червилото. Сю Девит, гримьорка на Сандра Бълок, Ева Лонгория и Сара Джесика Паркър съветва да изберем свежо коралово червило за пролетта. Този цвят е чудесна алтернатива на светло розовото и драматично червеното.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

5 съвета за вашите секси устни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди