изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-11 @ 03:16 EEST
ВОДЕЩИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ ПОДАВАТ РЪКА НА АЛЕКС    
Спорт  Втори благотворителен търг организира собственикът на спортния сайт \"Център спорт\" и репортер в НДТ Руслан Йорданов. Всички събрани  средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ \"Бодра смяна\". Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски.

Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол, както и от вратаря на Твенте Николай Михайлов. В редакцията вече пристигна фланелката на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров, който е родом от Добрич. Лидерът в \"А\" група изпрати и топка с автографи на всичките си футболисти. Пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров, който също е съгражданин на Алекс, подкрепи кампанията, като осигури за аукциона фланелка на \"армейците\", придружена с автографи.
Припомняме ви, че през февруари чрезподобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт - Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.
Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndtnews.hopto.org, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга.
До момента са събрани 18 267 лева за лечението на Алекс.
Банковата сметка на Александра Маркова е: BAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.




 


Сходни връзки

ВОДЕЩИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ ПОДАВАТ РЪКА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди