изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:00 EET
Множественият оргазъм    
Здраве Знаете ли (дано да знаете), че физически всички жени са способни да получават множествени оргазми? Това е потвърдено научно от редица изследвания, занимаващи се с това всъщност доста важно поле на науката. Защо тогава толкова малка част от дамите могат да се похвалят, че неволно с виковете си, са предизвикали гнева на съседите?

Факт е, че в днешно време доста малко двойки могат да се похвалят с постигането на множествен оргазъм. И това се дължи на обстоятелството, че те просто не се опитват. 

Според много учени, днешните забързани и динамични хора просто нямат време за секс. А тогава, когато го правят, нямат необходимата енергия да работят за повече от веднъж. Често пък дамите просто ги е срам да си поискат още – точно като допълнително парче празнична торта.

Но, всъщност всичко това може да се поправи,... защото си е направо грях. Научете как сега.

Но първо, какво точно е множественият оргазъм?

Множествените оргазми са серии от повтарящи се кулминационни моменти, които настъпват в кратък период от време. Когато говорим за множествен оргазъм, с леко задоволство трябва да отбележим, че това си е преимущество на жените, тъй като не преживяват периода на затишие (времето, след еякулацията, през което господата не могат да се възбудят).

Жените са готови да продължават да се наслаждават, веднага след настъпването на кулминацията, на още ***но, вагинално и друго стимулиране, което, да се надяваме, ще доведе до повторно удоволствие.

Искате мулти-оргазъм? Получете си го!

Според повечето изследователи, дамите сами могат да се научат да получават множествени оргазми. Ето няколко съвета, които могат да преобърнат целия ви свят (няколко пъти):

- Изучете тялото си. Преди да проходи, човек трябва да попълзи – така че преди да започнете да преживявате магията на множествените оргазми, трябва да можете да получавате поне един. Опознайте ерогенните си зони и местата, които остават безразлични. Това е от първостепенна важност.

- Практикувайте. За постигането на множествен оргазъм е нужна здрава практика – както от ваша, така и от страната на партньора ви. Това е нещо като, когато сте се научили и сте получили първия си оргазъм. Трябва да се научите да фантазирате, или да правите всичко онова, което ви възбужда истински.

Използвайте лубриканти, за да можете да стимулирате по-добре гениталиите си, като се съсредоточите на ***а, вагината и G-точката (имате я, ще я намерите, или по-точно, ще разберете, като я намерите).

- Забавете темпото и се старайте да „играете справедливо“: не само да давате, но и да получавате, най-вече що се отнася до оралните ласки.

- Преди това си починете добре. Често, невъзможността да изпитаме оргазъм се дължи на преумората или липсата на сън. След като свършат за пръв път, жените обикновено се отпускат – понякога се отпускат толкова, че заспиват. Но ако целта ви е да достигнете до няколко кулминации, не трябва да го допускате, нали?

- След първия оргазъм, следващите идват по-лесно. Ако за първия може да са ви необходими 10-15 минути, то вторият ще настъпи най-много след 5, а третият – след 2. Продължавайте дотогава, докато ви харесва.

- Но преди всичко - отпуснете се: физически и емоционално. Това е най-важно.

http://www.tialoto.bg/

6 неща, които не знаете за секса!

Пътеводител на плътските наслади

Оргазъм – мисията е възможна!

Жените го обичат бавно /18 +/

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Сексрекордите, които учудиха света

 


Сходни връзки

Множественият оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди