изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:49 EEST
Грешките на мъжете    
ЛюбопитноДори и най-уверените мъже понякога постъпват глупаво и губят контрол над действията си. Винаги се получава излагане, когато има алкохол. Незнайно защо, когато изпитват непреодолимо желание към някого, мъжете са склонни да хванат чашата. Лекото опиянение помага да преодолеете стеснителността, но в по-големи граници може да доведе до провал, пише БГНЕС. Грешка е и мисленето на мъжете, че на среща трябва да покажат колкото може повече мускули. Ако сте в слънчева Венеция или във фитнес залата това няма значение, но в ресторант е добре да се носят по-закопчани ризи.

Лъжите също са се превърнали в опасен навик на мъжете. Рано или късно дори и най-невинното изопачаване на истината може да стане причина за раздяла. За да не обидите момичето, опитайте се да измислите нещо по-правдоподобно и безобидно, като унищожите доказателствата, които могат да ви издадат.

Никога не насилвайте себе си да направите нещо, което не ви харесва само, за да спечелите няколко добро точки. Не водете момиче на изложба, ако вие не се интересувате от живопис. Усилията ви да се усмихвате насила са видими за женското око и накрая дамата ви ще остане неприятно изненадана.

Не се правете на смелчага и не пресилвайте влечението си към екстремните спортове. Не е необходимо да скочите от скала с главата напред, за да бъдете безстрашния герой на жената.

Не украсявайте вашия автомобил с ненужни плюшени играчки. Ако си мислите, че момичето ще загуби ума си по вас, ако украсите седалката, грешите.

Най-голямата глупост, която един мъж може да направи, за да привлече една жената е да си татуира името й. Никой не може да даде гаранция, че любовта ви ще трае цял живот.

http://lifestyle.ibox.bg

EROTICHEN KALENDAR NDT 2012 

Iryna Ivanova 011 Iryna Ivanova


 

 


Сходни връзки

Грешките на мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди