изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:50 EEST
Не ме чакай с изтъркани дънки    
ЛюбопитноТова, че мъжете не обичат да придружават жените, когато си купуват дрехи, не означава, че силният пол не разбира нищо от мода. Мъжете не само че разбират от дамски дрехи и обувки, но дори могат да посочат кои от тези одежди убиват женствеността и сексапила на нежния пол, пише британският в. Дейли Телеграф. Мъжете не могат да понасят жени с гащеризони, независимо от тяхната дължина, защото според тях тази дреха превръща дамата в едно огромно бебе.



Тоалетите с големи подплънки пък плашат силния пол, защото създават илюзията, че жените са по-силни от него. Кубинките имат почти същия ефект, защото създават впечатлението, че жената може и сама да се оправя с трудностите, вместо да разчита на безценната мъжка помощ.

Сабото се струва на мъжете прекалено селско. Но силният пол намира за още по-селско съчетанието на обувки с високо токче и къси чорапки. На подобно съчетание заложи поп дивата Риана по време на светско събитие.

Жените може и да смятат, че тоалетите с тигров десен ги правят жени вамп, но истината е, че мъжете изобщо не харесват този мотив и дори го смятат за отживелица.

Раздърпаните и протрити дамски дънки, които повече приличат на дреха, която дамата е заела от гаджето си, се струват на мъжете чисто и просто като убиец на женския сексапил.

Роклите с точици или миниатюрни цветенца пък силният пол възприема като бабешки. А от модните в последно време дамски шалвари с провиснало дъно косите на мъжете буквално се изправят.

Жените обаче не остават длъжни на мъжете и също имат списък от най-омразни мъжки премени. На първо място в него се нареждат джапанките, носени не на плажа, както си му е редът, а в градска среда.

Тениските с дълбоки деколтета според мнозина дами изобщо не правят мъжете сексапилни, а по-скоро женствени.

Мъжете, които държат да се харесат на жените, никога не трябва и да напъхват дънките си в ботушите или кубинките, защото това прави краката им да изглеждат по-къси и неатлетични в очите на дамите, предупреждават модните експерти.

Силният пол може и да си мисли, че елечетата на голо подчертават мъжките бицепси, но истината е, че на много жени този моден избор се струва единствено нехигиеничен.

Голяма грешка според жените е мъж да облече ултракъси панталонки, които сякаш е откраднал от гаджето си.

Ugg ботушите със своя специфичен вид, нахлузени от мъже, направо ужасяват жените, защото карат мъжките крака да изглеждат като дънери.

Жените мразят и ризи с къс ръкав, съчетани с вратовръзка, и предпочитат, когато е топло, мъжете просто да завръщат ръкавите си.

А колкото до кожените панталони, носени от мъже, то те имат върху жените същия ефект, който имат върху мъжете женските шалвари.

http://www.dnes.bg

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие

Какво наистина искат мъжете?

6 неща, които искат мъжете от връзките

Кое е най-важно за мъжете

Защо мъжете харесват по-зрели жени

Една милисекунда и мъжът е разбрал дали жената е за него

Милица не сменя гаджетата, но с нея всеки секс е нестандартен

 


Сходни връзки

Не ме чакай с изтъркани дънки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди