изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 9 АПРИЛ /ВИДЕО/



ОВЕН - Днес е ден за сериозна работа и ще го разберете още от сутринта. Ангажименти ще имате в изобилие и за щастие ще успеете да ги изпълните. В края на деня ще се радвате добре свършената работа.
ТЕЛЕЦ - Ще трябва доста добре да се организирате, ако искате да постигнете всичките си цели. Денят не е от най-спокойните, лесно могат да ви нервират.
БЛИЗНАЦИ - Днес няма да е много лесен ден, но ако работите с желание, със сигурност ще постигнете повече от очакваното. Подходящ ден да се отърсите от излишен товар. Бъдете по-мили с любимия си човек.
РАК - И днес няма време за почивка, броят на служебните ви ангажименти се увеличава едва ли не със всеки изминал час. Ще се трябва да отделите време на постоянния си партньор, той също се нуждае от внимание.
ЛЪВ - Емоционалният ви тонус е приповдигнат. Склонни сте да споделите това, което мислите и чувствате с хора, на които имате доверие. Една диета започната днес, ще се отрази много добре на здравето ви.
ДЕВА - Астрологически се намирате в много добър период, така че възползвайте се максимално от хармоничното разположение на звездите. Всяко бездействие ще ви струва скъпо.
ВЕЗНИ - Може би е добра идея да отделите малко повече време днес на ангажиментите, които имате към дома, семейството или децата си. Обърнете внимание и на здравословното си състояние.
СКОРПИОН - Денят е подходящ за пътувания, интелектуални занимания и любовни авантюри, така че имате богат избор от занимания, с които да уплътните свободното а и работното си време.
СТРЕЛЕЦ - Обърнете внимание на идеите, които имате за печелене на пари, както и на предложенията, които ще бъдат отправени към вас днес или утре. Някои от тях могат да се окажат изключително доходоносни.
КОЗИРОГ - Заредени сте с енергия за трима! Днес ще надминете себе си в областта, в която работите или се изявявате. Ще се чувствате щастливи, стига да не приемете навътре критиките.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да се увеличат проблемите на работното ви място. Избягвайте възможните конфликти, най-добрата стратегия за днешният ден е изчакването. Може да имате и леки здравословни смущения.
РИБИ - Изпитвате необходимост да реализирате някои свои идеи, свързани професията ви. Ще се наложи да преодолеете съпротивата на по-консервативно настроените колеги или клиенти.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди