изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:21 EET
Той иска тройка – да се съглася ли?    
Любопитно

Мъжките фантазии обикновено са свързани с жените. Разбира се половинките ни мечтаят да са велики спортисти, рок звезди или преуспяващи бизнесмени. Но в мъжкото съзнание сексуалните фантазии са с приоритет. Къде обаче е обетованата земя в еротичните въжделения на силния пол. Нищожен е шансът да получите отговор различен от секс приключение едновременно с две жени .



Защо обаче след като една жена може перфектно да задоволи мъжа, той иска още една? Това до някъде е глупав въпрос. Все едно да питате защо Бил Гейтс не се е пенсионирал след като е спечелил първия си милиард. Господата, които правят любов с две дами едновременно будят уважение сред приятелите си. Това им дава усещане за завършеност и постижение, прави ги да се чувстват истински мъжкари.

При повечето хора обаче идеята за тройка е фантазия, а идеята на всяка фантазия е да избягаш от реалния живот. Мнозинството от мъжете веднага ще се навият на тройка и едва ли ще седнат да размишляват дали да се включат или не. Но как да реагирате вие, ако той поиска двамата да си поканите гостенка?

От мъжка гледна точка груповият секс с партньорката и още една жена е страхотна идея, но с партньорка и друг мъж не съвсем. Принципът „моето си е мое, чуждото е общо“ важи с пълна тежест и в леглото.

Повечето жени имат крайни мнения по темата – или са „за“ с две ръце, или са крайно „против“. Ако имате задръжки, то те най-вероятно са, защото новото сексуално желание на вашия партньор ви кара да се чувствате неуверена в себе си и в собствените ви умения в леглото. Може би дори ви изглежда като вид „легална изневяра“ и изпитвате ревност? Спокойно! Желанието му за тройка не е, защото не се справяте. По-скоро е нужда от едно наистина наелектризиращо преживяване и повече забавления в спалнята.

Ако сте влюбена и решите да го направите само, за да му доставите това удоволствие, по-добре го обмислете още малко. Вероятността това да доведе до негативни последици за връзката ви не е за пренебрегване. Колкото и да сте разкрепостена и сексуална, искрената ви любов може би ще ви попречи да се насладите на гледките, докато правите тройка. Нещо повече, ще останете наранена и едва ли ще превъзмогнете видяното – как той прави секс с друга пред очите ви. Не се изненадвайте, ако след преживяното постепенно губите доверие в него.

Ако сте в началото на връзката си и сте заедно просто защото ви харесва, без да сте влюбени един в друг – тогава тройката би могла да ви донесе чудесни усещания и неповторим оргазъм. Не се чудете дълго, бъдете смела и изненадайте себе си с приятно ново преживяване. Ако пък у вас се намери и поне мъничко бисексуалност, то тогава ще получите най-доброто и от двата свята!

Може би най-благоприятната и безгрижна позиция в една тройка с мъж и две жени е вие да сте гостенката. Защо? Не сте обвързана емоционално, няма да изпитвате ревност и участвате само за удоволствието от груповия секс. http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Той иска тройка – да се съглася ли? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Той иска тройка – да се съглася ли?
Автор: Anonymous да 2011-04-09 @ 16:00 EEST
? Бе аз искам тройка, те са съгласни и трите, ама дали ще издържа ? Да не ми пишат накрая двойка?? :-))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди