изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:34 EET
Осъдиха французи за секс с български деца    
НовиниТрима французи, използвали сексуалните услуги на проституиращи български момчета, получиха присъди от 3 до 7 години затвор, съобщи френското регионално издание \"СюдУест\". Това са първите присъди, постановени по делото, след като миналата година органите на реда в югозападния град Бордо разпитаха клиенти и родители на българчетата, отбелязва вестникът, цитиран от БТА.



Петдесет и тригодишният Патрик Кампе и 57-годишният Жан-Мари Льо Коз са били осъждани за педофилия през 2000 г. съответно на 12 и 10 години затвор и според магистратите новото им деяние представлява рецидивизъм. Третият престъпник е Даниел Люка на 54 години.

Обвинени в развращаване на малолетни и сексуални посегателства върху петнайсетгодишен, а рецидивистите и в притежание на детска порнография, тримата признали, че се познават и са използвали услугите на шест български момчета на възраст от 13 до 18 години. Заявили, че ги смятали за по-възрастни, но съдът отхвърлил тази възможност, тъй като българчетата имали документи за самоличност.

Престъпниците подбирали юноши по градските площади и заведения, където търсели клиенти и двайсетина български момчета, намерили подслон в изоставени жилища. Петима мъже и четири жени - техни родители, се разследват за сутеньорство с утежняващи вината обстоятелства и ще бъдат съдени по-късно, пише \"СюдУест\". Дългогодишни педофили, тримата престъпници добре познавали френското законодателство и избягвали сексуални практики с проникване, за да не бъдат разследвани за изнасилване на малолетни, посочва изданието. След като излязат на свобода, те ще бъдат наблюдавани от полицията и социалните служби в течение на 8 години с риск да получат нови двегодишни присъди, ако не спазват наложения им режим. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Осъдиха французи за секс с български деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди