изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:56 EET
Рени: Напуснах "Пайнер", защото ме подтикваха към проституция!    
Интервюта

В най-откровеното си интервю изпълнителката на „Като птица съм свободна” споделя директно много истини – за напускането от „Пайнер”, за крайностите, до които стигат колежките й, само и само да са търсени и продаваеми, за ударите под кръста, както и защо забранява на двете си деца да гледат фолк канали.



- Рени, преди 10 години имиджът ти беше по-скоро скандален, в медиите се появиха и твои голи снимки. Сега виждаме, че „изскачането” на порноклипчета и всякакъв род компромати от интимен характер е на мода. Какво мислиш за това?
- Скандалът продава! Ако един изпълнител, преди да направи този скандал, си е пеел по същия начин, но не е станал толкова популярен, след едно такова видеоклипче или скандал вече става друго. Азис например стана по-забележим едва след като започна да се облича в женски дрехи и да провокира хората. Той и преди това си е пеел добре, но никой не го е забелязвал. Както той, така и много други. Голотата никога не е била моят начин да покажа каква певица съм, какво мога. Аз никога не съм залагала на скандалния имидж, защото смятам, че това е грешка. Въпреки че всяка, която има скандал около себе си – жени се, развежда се, бият се, изневеряват си - това продава и се харесва на хората.

Аз винаги съм гледала да се държа порядъчно, така съм възпитана. Баща ми беше военен полковник – много строго ни възпитаваше и наистина дисциплината беше на първо място.

- Не си от певиците, които обичат да залагат на голотата си на сцена. Това потвърждава и миналогодишната ти реплика: „Ненавиждам певици като Галена и Камелия, които буквално пеят голи на сцената - показват си всичките интимности и така трупат слава. Радвам се, че съм популярна в България, Македония и Сърбия благодарение на качественото си творчество, а не на порнографски постъпки”.
- Напоследък масово се залага на голотата. Певица, която не си показва гърдите, бельото, а някои дори и без бельо ходят за по-интересно -

просто не вървят!

Явно не е задължително и не е важно дали можеш да пееш, защото тези, които вървят в момента, дори не пеят на живо, тъй като нямат тези качества. Очевидно нивото на хората е такова, че това се харесва. Никой не те слуша какво пееш. Именно затова аз залагам най-много на частни партита, на корпоративни мероприятия, защото знам, че там хората са по-улегнали, повечето семейни, дошли със семействата си да ме чуят как пея, а не какво показвам.

- Рени, ти си откровен човек, бягаш от интриги и удари под кръста – кажи ми защо воюват така колежките ти от поп-фолка напоследък?
- Защото конкуренцията е невероятно голяма и певиците вече са безброй много. И печели тази, която вложи най-много пари, най-скъпи песни, най-скъпи и ефектни клипове, най-дизайнерски дрехи, които показва. Има няколко певици, които се надпреварват една друга – коя ще даде и ще хвърли повече пари, което е абсолютно безумие на фона на цялото положение, в което се намира българският народ в момента и страната ни изобщо. Защото няма и никаква възвръщаемост на всичките тези пари, които се хвърлят. Колкото и участия да имат, няма кой да ти даде хиляди левове, защото кризата е голяма. За мен това надпреварване е абсолютно безсмислено! Затова се и отдръпнах от цялото това нещо - не смятам, че трябва да лишавам децата си от нещо, за да харча безумни пари за песни и клипове.

- Колко горе-долу струва един „лъскав” и ефектен клип, една песен?
- Една песен струва минимум 3000 лева, а най-елементарният клип, който можеш да снимаш, е поне 5000 лева. А и да има албум, не се купува след това, така че няма как и да си върнеш инвестираните преди това средства.

В България просто няма шоу бизнес, има само шоу! Бизнесът е за някои други хора.

- Рени, кажи ми каква е истината около напускането ти от „Пайнер”?
- И до ден днешен те продължават да казват: „Намери спонсори!”. За мен това е абсолютно подтикване към проституция! Значи, намери си спонсор, за да те въртя по телевизията повече, за да ти правя повече участия и т.н. Идеята е ти да си намериш спонсор, за да им даваш на тях повече пари?! Това не е за мен и затова и напуснах. Но съвсем скоро разбрах, че и на моя колежка и близка приятелка, чието име не искам да споменавам, са й предлагали същото. Тя е много стойностен човек и се е възмутила по абсолютно същия начин. До момента обаче продължава да е в „Пайнер”, както и много други, които недоволстват, но продължават да си налягат парцалите там. Не смеят да се отделят, защото знаят, че сами съвсем няма да могат да направят нищо. Аз се отделих от „Пайнер” и в следващия момент те

правят всичко възможно, за да те унищожат по всякакъв начин.

- Например?
- Например те подписват договори със заведенията и с дискотеките с уговорката – „ще каниш само мои изпълнители, няма да каниш този, този и този”, и изреждат други изпълнители, които не трябва да са там. Освен това те имат и телевизия, правят голяма реклама както в България, така и в чужбина. Да, има си плюсове да бъдеш в такава голяма компания, но от друга страна аз не се примирявам с тези неща, които се случват там... като това да си намеря спонсори, „за да вървя”…

- Рени, като си говорим за битки във фолка, какво мислиш за крайностите, до които стигнаха някои твои колежки? Соня Немска например първо се заяде с Мария, след това стигна до там да заплашва с шокиращи sms-си и колежката си Славена заради мъж. Имаше заплахи дори за „нарязване с бръснарско ножче”?!
- Боже Господи, това истина ли е? Ако е така, искам да ти кажа, че лично за мен това е много елементарно – първо, защото конфликтът е заради мъж, и второ – заради въпросния мъж (смее се), който е още по-елементарен! И аз такива хора няма как да ги коментирам, просто защото това не е моят стил на поведение.

- През 2008 г. ти каза нещо много силно: „Фолкпевиците са манекенки, работещи за мизерни пари”. Какво наричаш „мизерни” пари?
- Ами това, че работят за мизерни пари, както тогава съм казала, наистина е така. А думата „манекенки”, която ти ми припомни, е в контекста на това, че изискванията на българите са такива – певиците да изглеждат като манекенки. Което е и много трудно, и много абсурдно. Някоя от нас, ако качи килограми, какъвто пример съм самата аз - и край. Аз забременях с едно дете, след което, разбира се, свалих натрупаните килограми, но забременях с второто и да не ти казвам колко килограма бях.

Бях 90 килограма,

когато влязох да раждам, а сега вече съм 63 и се чувствам добре. Но пак се връщам на въпроса – все пак сме певици, не манекенки, що за изисквания са това, абсолютен абсурд?! Искам да ти кажа, че подобна глупост в Сърбия и в другите държави е категорично недопустима. В Сърбия например, където съм работила години и продължавам да работя, имат голямо уважение към старите си певици – тук навършиш ли 30 години, вече те пенсионират едва ли не. По форумите прочетох наскоро дори, че певица като Анелия, която мисля, че няма още и 30 години, вече е в тази графа според някои хора. Имаше коментари от сорта на „тая няма ли да ходи в пенсия”?!

Просто хората са много жестоки!

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

Кои са най-сексапилните майки сред БГ звездите

Фолк певици са готови да пътуват до Ирак

 


Сходни връзки

Рени: Напуснах "Пайнер", защото ме подтикваха към проституция! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди