изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:46 EEST
Хакери мамят клиенти на УниКредит Булбанк през сайта им    
Новини
В случай, че сте получили електронно писмо, в което ви информират за блокирана сесия в системата на Булбанк Онлайн и ви молят да последвате препратка в писмото с цел да се избегне постоянното спиране на сметката и блокиране на акаунта, ви информираме, че такова писмо не е изпращано от банката и не следва да се проследяват препратките в писмото - за това предупреждават от УниКредит Булбанк на сайта си.


Моля не проследявайте линка и в никакъв случай не въвеждайте потребителско име и парола. Ако евентуално сте въвели потребителско име и парола, ви съветваме да влезете на сайта на Булбанк ОНЛАЙН и незабавно да смените паролата си, предупреждават от трезора.

Ако сте предоставили номера на кредитната си карта и пин (което също се изисква в електронното писмо), незабавно блокирайте картата си през центъра за контакт с клиенти 0700 1 84 84 или като се свържете с обслужващия ви служител на банката.

От УниКредит Булбанк напомнят още за обичайните правила за защита: да се проверява истинността за изпратеното съобщение от банката, да не се следват препратките, вложени в подобен вид писма, да се изтриват писмата, да се информират всички засегнати страни за кражбата на данни. http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Хакери мамят клиенти на УниКредит Булбанк през сайта им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди