изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:22 EEST
Първото 3D порно би рекорд на "Аватар"    
По света Еротичната лента събра повече от 17 млн. хонконгски долара (1,34 млн. паунда) за едва пет дни


Първият 3D порнофилм в света "3D Секс и Дзен: Екстремна фантазия" събра още 2,78 млн. хонконгски долара и надмина постиженията на продукцията на Джеймс Камерън "Аватар", която досега държеше рекорда за най-много приходи в азиатския град.

Еротичната лента събра повече от 17 млн. хонконгски долара (1,34 млн. паунда) за едва пет дни.

Силното представяне в бокс офиса на продукцията отчасти се дължи на наплива от китайски туристи, които не могат да гледат филма в родните си градове заради забраната на местните власти.

Филмът, който е римейк на едноименната лента от 1991 г., се основава на класическа китайска еротична литература и включва оргии, озвучени на китайски език, суингинг и някои много пикантни секс сцени.

Режисьор е Кристофър Сън, а едни от главните действащи лица са порноактрисите Юкико Суо и Саори Хара.

Премиерата на 113-минутния филм в Хонконг беше на 14 април, като беше определен като категория III, което означава, че никой под 18 години не може да го гледа.

"3D Секс и Дзен: Екстремна фантазия" бе представен в Тайван на следващия ден и до момента жъне голям успех с общо 360 хил. паунда приходи.

Той вече предизвика силен интерес на множество азиатски пазари, включително в Япония и Южна Корея, както и в Европа и САЩ.

Той обаче няма да бъде прожектиран в Китай, където заглавията с еротично съдържание са строго забранени.

http://m.vesti.bg

3D порнофилмите - виагра за индустрията

Снимат порно „Аватар" в 3D

Жена зачена с 3D порно

Чехите са лидери в света по гледане на 3D порно

Надарени порно звезди възпламениха страстите в "Ерос шоу"

Дора Месарош идва с любимката си

Порнозвезди атакуват София, търсят хард актриси

Първият 3D порно филм ще бъде заснет в Китай

Първото 3D порно вече по кината!

Жителите на Хонконг имаха късмета първи да видят порнофилма, сниман изцяло в 3D формат. Стотици китайци от всякакви професии, включително студенти и пенсионери, образуваха дълги опашки пред кината в града. Неочаквано, но преобладаваха жените, съобщава вести.бг.

Филмът "3D Секс и Дзен: Екстремна фантазия" включва оргии, озвучени на китайски език, суинг моменти и някои много пикантни секс сцени.  Сюжетът се основава на класическата китайска еротична литература.  Бюджетът е 3,2 млн. долара, а режисьор на лентата е Кристофър Сън.

"Всъщност не обичам много да ходя на кино, но този филм просто трябва да се гледа", заяви 32-годишната Джъстин Лай, докато чакаше пред киното на хонконгския булевард "Коузуей Бей", който е сред най-оживените в града.

"Бих искала да гледам 3D порно на голям екран", допълни тя.

113-минутният филм е определен като категория III в Хонконг, което означава, че е забранен за лица под 18 години.

Изготвен в стила на династията Мин, филмът описва историята на млад мъж, който, след като бива въведен в еротичния свят на един аристократ, осъзнава, че бившата му съпруга е любовта на неговия живот.

Във филма участват японските порноактриси Акико Сео и Саори Хара.

Лентата ще бъде представена в Тайван утре, но вече предизвика силен интерес на множество азиатски пазари, включително в Япония и Южна Корея, както и в Европа и САЩ.

Още миналото лято кинодейци от Европа, Азия и САЩ започнаха ожесточената надпревара за първия 3D порнофилм в историята на човечеството.

Тогава хонконгският режисьор обави, че подготвя лентата, която предвиждаха да излезе на пазара през май 2011 г., но явно са нямали търпение да я пуснат с месец по-рано.
http://lifestyle.ibox.bg

 


Сходни връзки

Първото 3D порно би рекорд на "Аватар" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди