изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:48 EEST
Великите идеи се раждат от секс /18+/    
Любопитно СНИМАНЕТО на порно беше най-красивото нещо, което се е случвало в живота ми", споделя в интервю за сайта Jump cut първата хардкор порноактриса Глория Леонард.Тя не случайно с носталгия си припомня годините, в които съвършените є умения в секса са увековечени пред камера.

Глория снима първия си порнофилм през 1976 г. Време, което до ден днешен остава в историята като най-романтичните години на порното. Лентите се излъчват по театрите, а зрителите ги считат за най-висша

форма на изкуство

Актрисите са успели, красиви и безкрайно разкрепостени дълго преди да се впуснат в бизнеса. Имат пари, семейства, но желаят целият свят да е в краката им.
"Бях гореща, страстна и копнеех единствено за секс. Това са причините да вляза в порноиндустрията", обяснява зашеметяващата актриса. Глория Ленърд е сред най-запомнящите се имена от приказните времена на индустрията. Тялото є изглежда съвършено пред камера след 10 години усилени тренировки балет.
Преди да се захване с порно, тя работи на Уолстрийт като представител на компанията Schweickart в продължение на три години.

Очаква повишение

след упорития си труд. В крайна сметка вместо да дочака по-високо възнаграждение, Глория оставя завинаги името си в историята. За разлика от днешните си колежки, които едва 18 - 19-годишни прохождат в индустрията, бившата балерина снима първия си филм на 36. По това време има съпруг и дъщеричка на девет години.
"Беше странно, защото станах много известна

още с първия си филм

С дъщеря ми Шерил отивахме на разходка или по магазините, а мъже се запознаваха с мен от всички страни. Искаха автографи. Дъщеря ми не спираше да ме пита: "Мамо, с какво си известна, откъде те познават тези чичковци?" Беше ми все по-трудно да измислям оправдания", продължава Глория.
След 37 порношедьоври тя е убедена, че най-прекрасната професия за една жена е да прави секс пред камера.
Фактът, че е първата хардкор актриса в историята изобщо не е сред най-пикантните подробности от биографията є. Създаването на телефонните

линии за секс

на датата 9 май 1983 г. е дело също на Глория Леонард. Прелестната тогава бивша порноактриса е една от 21 щастливци в лотарията в Ню Йорк за притежаването на телефон за Dial-ИТ услуги.
"Когато започнах да се снимам в порно, сякаш от съзнанието ми падна було. В главата ми започнаха да се раждат невероятни, велики идеи. Секстелефоните, списанието - за всичко имах готова рецепта, готова идея. Напълно съм убедена, че хората, които създават смели иновации, се вдъхновяват от неколкочасов разтърсващ секс", продължава Глория Леонард. Тя години наред съжалява горчиво за желанието си да се откаже от порното.

"Бях първата жена, която снима сцена с двойно проникване. Изпреварих времето си и реших, че трябва да се откажа на върха. Очаквах да заживея отново обикновен блудкав живот. Оказа ми се напълно невъзможно. Не се снимах вече, но всичко, за което си мислех, беше много и

разтърсващ секс

Всичко, с което се занимавах по-нататък, го заимствах от порното", обяснява Леонард. Въпреки че секстелефоните є носят милиони печалба, към днешна дата Глория съжалява за създаването им.

"Успехът на всяко едно начинание винаги зависи от хората, които работят денонощно за него. В секстелефоните отидоха да работят крайно изпаднали жени.
Без желания. Без страст и сексуалност. Няма как да се получи. Те съсипаха всичко. Никога не можеш да заблудиш отсрещната страна на слушалката", обяснява Леонард. Самата тя може да се похвали, че в работата и в разкрепостените ленти влага повече от достатъчно страст.
Всичките є 37 филма са се превърнали във вечни шедьоври. Освен успеха є в порното името є нашумява и като главен редактор на порносписанието High Society. Продуцентът Карл Рудман открива таланта на палавата порноактриса за журналистиката. В продължение на

14 години тя оглавява

едно от най-четените списания за възрастни отвъд океана. Идея на Леонард е и специалната рубрика "Богата кучка на месеца". В нея се показват пикантни любителски снимки на известни жени от шоубизнеса. Голите апетитни тела на Барбара Стрейзънд, Марго Кидър и Анн-Маргрет са публикувани на страниците на High Society. Последват кървави скандали и дълги години съдебни битки.
"Истината е, че трябва да са ми благодарни.

Направих ги известни

Направих ги желани за всеки американец. Да мрънкат колкото си искат", обяснява Глория Леонард. Федералният съд на САЩ оправдава нея и списанието по всички от заведените дела.

В момента Глория Леонард прекарва времето си на брега на самотен тропически остров, където си купува имот и се пенсионира. След три провалени брака няма съпруг и любов до себе си. Пътува често до Ню Йорк при дъщеря си Шерил, която е собственик на престижна артгалерия в мегаполиса.

Ръст: 179 см
Тегло: 65 кг
Мерки: 99-61-90
Дата на раждане: 28 август 1940 г.
Роден град: Ню Йорк, Бронкс
Псевдоним: Gloria Leonard
Брой заснети филми: 37

 


Сходни връзки

Великите идеи се раждат от секс /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди