изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:17 EET
Неговият стил в секса    
Любопитно

За повече удоволствие в секса е добре да познавате неговия стил. Преценете какъв тип е той и според това вижте кои са най-подходящите трикове за съблазняване и задоволяване:



Интуитивен стил
Той винаги търси онзи екзистенциален момент, в който партньорката му ще го доведе до ново ниво в усещанията. Този мъж не иска просто секс, той иска да го имате целия. Ще получите още по-голямо удоволствие в позите с максимален контакт с кожата.

Супер интимен стил
Тук проблем с интимността няма – емоциите го възбуждат. Той има нужда да е емоционално фокусиран по време на секс за по-голямо еротично изживяване. Мъж с такъв секс стил обича да се гушка и за него е важно вие да сте задоволена. Любимата му поза е, когато вие сте отгоре.

Стил на порно звезда
На всеки мъж му се иска да е такъв, но само малко наистина го могат. Нищо не го възбужда повече от мисълта, че е способен на всички фантазии и движения, които е гледал в порно филмите. По време на секс създайте усещане у него, че има публика и той ще се раздаде. Той обожава аналния секс.

Интелектуален стил
По време и след секс той винаги разсъждава съвсем трезво. Често фантазира за други жени докато прави секс със вас, но за него това не означава, че не ви иска. Ключът е да го накарате да се отпусне и да стимулирате въображението му. Масажирайте главата и тялото му.

Стилът на слушател
Той иска да ви чуе как говорите за фантазиите си на висок глас, но няма нужда да е с думи. Обича звуците на секса – стенанията, въздишките, шепненето и виковете. Разкажете му история за двама души, които не се познават и дайте воля на въображението си.

Страхлив стил
Той е твърде сдържан и не бърза към леглото. Възможно е да е бил нараняван в миналото или да има ниско самочувствие. Легнете си с пижамите, поговорете си и бъдете нежна с него.

Взаимен стил
Дайте му това, от което има нужда и той ще ви върне услугата. Той иска честен секс. Очевидният избор за най-подходяща поза е 69.

Експериментиращият стил
Той обича нови неща, нови идеи, но те бързо му омръзват. Мъжете от този тип опитват всичко до последно и повтарят само онова, което им харесва. Използвайте секс играчки!

Дивият стил
Той харесва дивия и ексцентричен секс. Обича да предизвиква себе си и вас. Не се страхува или срамува, и ще опита всичко ново, което прекрачва собствените му граници. Завържете го за леглото или му сложете превръзка на очите за повече еротика. Доминирайте над него!

Открит стил
Вместо чувствено да ви докосне в тъмното, той просто ще попита докато си миете зъбите: „Искаш ли да се позабавляваме?“ Не е кой знае колко романтичен и когато ви иска, ще си каже. Изненадайте го със секси бельо и го направете на нетрадиционно място у дома.

Импулсивен стил
Той може да го прави навсякъде и по всяко време. Щом ви види и ви желае. Все едно е 17-годишен тийнейджър и може да е малко досадно, но и много секси. Предизвикайте го като го изпреварите и започнете вие първа и то, когато той най-малко очаква.

Престорено сдържан стил
Прави се, че не е заинтересуван от вас и чака вие да направите първия ход. Всъщност горещо ви желае през цялото време, а уж не му се ще. Просто обича преследването ... вие го гоните.

Визуален тип
Първо трябва да съблазните очите му – обича да гледа порно или как се събличате. Не се учудвайте, ако предпочита да правите секс на запалени лампи. Направете палаво клипче на себе си и му го покажете.

http://www.az-jenata.bg

Великите идеи се раждат от секс /18+/

Секс стимуланти, които ни побъркват

5-те топ мъжки фантазии

За какво лъжем най-често в секса?

Kaк да определим идеалния сексуален партньор

Добър ли е в леглото?

Грешки, които жените допускат в леглото

И двата пола обичат груповия секс

Как се гадае по женските гърди?

Определиха най-отблъскващите жестове в секса

Пет причини, поради които не получавате оргазъм

Жените с малки гърди са фурии в леглото

Amelia Talon 24 Amelia Talon

Nikki Leigh 24 Nikki Leigh

Raquel Pomplun 012 Raquel Pomplun

 


Сходни връзки

Неговият стил в секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди