изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:59 EEST
Разбиха международна мрежа за детско порно    
По светаЕдно от най-малките подразделения на британската полиция разби международна престъпна мрежа за детска порнография, простираща се в 45 страни и ръководена от селце в Линкълншир, предаде Ройтерс. Четирима британци се признаха за виновни за престъпления, свързани с изготвяне и разпространение на порнографски материали, предаде Скай Нюз, цитирана от \"Фокус\". Групата е спечелила 2,2 милиона паунда от ползването на сайт, представян като новинарски, управляван от селцето Мартин Дейлс в Линкълншир.



Общо 132 британски деца са поставени под защита в резултат на разследването. Повече от 1300 души от 45 държави за използвали сайта за достъп до милиони снимки, които представляват сексуална злоупотреба с деца.

Потребителите са имали достъп и са можели да смъкват папки с определени наименования. В резултат на разследването са отстранени от длъжностите им определен брой британски педофили, работили като учители, лекари и полицейски служители.

35-годишният Иън Фрост, 37-годишният Пол Фрост и 32-годишният Иън Самбридж са се признали за виновни за разпространение на снимки на деца с неприлично съдържание. 34-годишният Пол Роуланд е признал, че е изготвял, притежавал и разпространявал детска порнография. Самопризнанията са направени пред британски съд, който по-късно ще произнесе присъди.

Разследването е довело до идентифицирането на 211 заподозрени във Великобритания и до момента са отправени 38 обвинения. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Разбиха международна мрежа за детско порно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди