изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:34 EEST
Младите жени вече не са моногамни    
Любопитно В 40% от случаите, ако един от партньорите е заявил, че техните отношения са изцяло моногамни, другият не споделя това мнение. Повечето двойки не могат да постигнат съгласие относно допустимостта на изневярата в тяхната връзка, показват резултатите от ново американско изследване, проведено в Университета на Орегон. В проучването са участвали 434 хетеросексуални двойки на възраст от 18 до 25 години.

В 40% от случаите, ако един от партньорите е заявил, че техните отношения са изцяло моногамни, другият не споделя това мнение. При това не само мъжете, но и дамите се обявяват за сексуална свобода. Според изследователите това показва, че съвременната младеж все по-често не разбира напълно своя партньор и подценява неговото поведение.

Неочакваната измяна може не само да нанесе душевна рана, но и да доведе до сериозно заболяване, предаващо се при рисковани и незащитени сексуални контакти. Данните са показали, че младите престават да използват презервативи, ако връзката им е продължителна.

Специалистите предупреждават, че опасността от заразяване с венерическа болест остава достатъчно голяма. Това се дължи на факта, че около 30% от постоянните двойки си изневеряват един на друг, независимо от това дали имат официален брак или деца. http://www.blitz.bg
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Младите жени вече не са моногамни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди