изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:35 EET
Асдис Ран: Умея да използвам вниманието на околните за собствена изгода    
Интервюта Когато пристигна в България през 2008 година, Асдис Ран бе приета просто като поредната \\"футболна съпруга\\", този път на сочения за бъдеща звезда на ЦСКА играч Гайдар Гунлаугсон.



Само за няколко месеца обаче, красивата исландка, която бързо си спечели прякора \\"ледената кралица\\", успя да покори родните шоубизнес среди и то до степен, в която засенчи абсолютно силната си половинка.

Майка на три деца, тя превзе родния тв ефир с участие в риалити шоуто \\"Нашите момичета - футболни съпруги\\", спечели приза \\"най-секси блондинка\\" за 2009 година, с неизменно присъствие в класациите на най-горещите красавици у нас, а по-късно изгря и в убийствени еротични фотосесии за Maxim и Playboy.

Но за да не считате, че Асдис впечатлява само с красотата си, тя дебютира и в музикалния бранш със сингъла \\"Feel My Body\\" и отделно от това разкри амбициите си за собствен бранд.

Днес, \\"ледената кралица\\" живее със семейството си в Германия, но определено не е забравила и годините, които прекара в България, тъй като има сериозни намерения да се завърне за известно време у нас.

- Здравей, Асдис, поздрави от София. Да започнем със спомените ти за България - опозна ли добре страната ни по време на престоя си и с какви впечатления остана от нея и от българите като цяло?! Добри спомени ли ще запазиш и смяташ ли скоро пак да ни посетиш?!
- Смея да твърдя, че винаги съм харесвала много България и то не само защото съм прекарвала страхотно всеки път, когато съм била там. Факт е, че зад лошите пътища и полуразрушените сгради, има много неща, които да харесаш – добрата храна, атмосферата, хубавия климат, приятелското отношение на хората, имате и много добри ресторанти и клубове за забавление. А не на последно място и невероятната природа, която имате. Изключително красива е.

- Живяла си на много различни места като Исландия, България, сега и Германия. С какво се отличава всяко от тях и можеш ли да направиш някакво сравнение между отделните страни, в които прекара последните години?
- Действително, напоследък често пътувахме и се местехме от едно място на друго – Исландия, Шотландия, Швеция, България, Австрия и Германия. Трудно е да направя сравнение, всяка страна има своя собствен чар и различно качество на живот, но едва ли бих забравила престоя си във всяко едно местенце – просто те винаги ще имат специално място в сърцето ми. Дори мога да се нарека щастливка заради възможността да опозная толкова различни като манталитет и култура страни. Сега съм в Германия и мога да кажа, че Мюнхен много ми допада. Красив, сигурен и приятен град, макар и понякога да е малко скучен. В това отношение, София определено ми липсва.

- Наскоро разкри, че смяташ да създадеш собствен бранд и да регистрираш името си като търговска марка. Вече имаш козметична линия – планираш ли да завладееш и нови среди, да излезеш с модна колекция например?
- Да си призная, не очаквах това начинание да се увенчае с успех, но то бе прието толкова радушно, че надмина всичките ми очаквания. Дебютната ми линия IceQueen Beauty Kits бе бе най-продаваната в Исландия, почти веднага след появата на продуктите около Коледа. И да, позна, действително работя над модна колекция. Тя е под името Midnight Queen и ще я пусна някъде около май месец, включително и в България. За момента, вече съм продала около 300 модела и то без дори още да са готови. Както се казва в такива случаи, след първоначалния успех амбициите ми нараснаха значително.

- Да се спрем малко и над другия ти дебют – в музиката. Първата ти песен – Feel My Body се прие успешно в България, смяташ ли да продължиш с това амплоа и да се насочиш към кариера в бранша? И в този смисъл, какво мислиш за популярния у нас стил – \\"попфолк\\"?!
- Не, за да съм честна, това бе по-скоро задоволяване на малка прищявка от моя страна или ако предпочитате, опит за забавление. Никога не съм се интересувала от кариера в света на музиката, но и не мога да отрека, че изживяването около реализацията на \\"Feel My Body\\" бе страхотно и вероятно тя ще се превърне в едно от любимите ми хобита, дори имам две нови песни, просто така за идеята. Колкото до чалгата, както я наричате, винаги съм я харесвала много, което до известна степен е повлияно и от факта, че всички изпълнителки в този жанр изглеждат зашеметяващо като визия.

- Докато беше в България, успя да станеш далеч по-популярна от съпруга си Гайдар, който се състезаваше за ЦСКА. Каква е тайната на успеха ти с медиите и ти ли играеш главната роля в семейството ви, по принцип?
- Може би тайната се крие в същността ми – винаги съм приемала журналистите с отворени обятия, все пак се изявявах по медиите още от тийнейджър и животът ми бе повлиян от това. Имам и добри умения в маркетинга и умея да използвам вниманието на околните за собствена изгода, за успеха на бизнес начинанията ми, което предполагам, важи за доста хора.

*Гайдар и Асдис

Съпругът ми е малко по-тих и затворен като човек, но той просто е по-различен като характер от мен и не обича около него да се шуми постоянно. Така че отговорът ще е – винаги съм била водеща в семейството ни, не само в България. Приели сме тази роля от години и вероятно това е причината и бракът ни да е толкова успешен. И въпреки това, важните решения винаги взимаме заедно.

*Асдис и Гайдар

- Винаги си впечатлявала със сексапилната си визия, дори преди време бе очаквано присъствие в родната класация „Сексбомба на годината“. Няма как да не те попитам за двете еротични фотосесии – за Maxim и Playboy, които имаха феноменален успех сред мъжката половина у нас. Лесно ли бе решението да се съблечеш гола за тях и възприемаш ли се като секссимвол?
- Е, все пак съм родена с този външен вид и впечатлявам мъжете още от малка. В природата ми е да бъда сексапилна, така че съм приела това като част от същността си. Въпреки, че съм исландка, съм родена през август и съм зодия \\"Лъв\\" – жена, изпълнена със страст, огнена и чувствена натура. Колкото до офертата на Playboy, повярвай ми, трябваха ми години, докато в крайна сметка реша да я приема. Харесвам визията си, но никога не съм се чувствала комфортно с голотата пред хората.

В крайна сметка съм майка на три деца и тялото ми не е такова, каквото бих искала да бъде, въпреки грижите, които полагам за него. Дори първоначално смятах, че ще изглеждам ужасно гола, но след като видях снимките за сесията, се успокоих - бяха се получили много добри, а аз – естествена и красива. Сега се гордея с решението си, защото имах шанса да работя с невероятни професионалисти, които дадоха всичко от себе си за крайния резултат. Именно те ме накараха да се почувствам красива и желана и да забравя поне до известна степен страховете си.

- Каза го и сама – \\"майка на три деца\\". И въпреки този факт, изглеждаш зашеметяващо почти навсякъде, където се появиш. Каква е тайната? Как поддържаш външния си вид?
- Няма как да не благодаря за комплимента (смее се). Всяка жена обича да изглежда добре и аз не съм изключение – моментите, в които мога да се погрижа за себе си, да се поглезя с различни козметични процедури, да отида на фитнес, ме карат да се чувствам истински щастлива. Да, с напредването на възрастта става все по-трудно да полагам значителни физически грижи за тялото си, но давам всичко, на което съм способна.

Не пия газирани напитки, храня се предимно със салати, зеленчуци и протеин и пия много вода дневно. Харесва ми, че имам тяло с такива извивки - сочни гърди, устни и дупе и затова винаги се старая те да са в оптимална форма. Една от тайните ми е, че никога не си позволявам да огладнявам – ям често по малко, но достатъчно, за да си набавям достатъчно витамини и антиоксиданти, които позволяват на кожата ми изглежда млада и достатъчно гладка.

- Постигнала си много до днес в професионален и личен план, а и звучиш като щастлива жена? Какви амбиции имаш оттук нататък?
- Да, определено съм една много щастлива и дарена с късмет жена, но и винаги съм се борила за постигането на мечтите си. Никога не ми се е случвало да остана без планове и просто да си стоя на задника, без да работя, вероятно затова и съм толкова заета в професионален план. Сега се надявам да успея да развия \\"царството на ледената кралица\\" или казано по друг начин, да наложа продуктите, които се появяват под марката Icequeen.


 

Тук може би е моментът да спомена, че в следващите месеци често ще се връщам и в България, тъкмо регистрирах новата си фирма в София и имам да свърша много работа по документацията, за да може Midnight Queen Collection официално да се появи и по магазините в страната ви. Ще пътувам и до Германия, после Исландия, където също има много работа по откриването на колекцията, а в края на юни ще се върна отново в България, където се надявам да остана поне за няколко месеца.

Вижте фотогалерия:

Асдис Ран за Playboy

Асдис Ран за Playboy - непубликувани снимки

Асдис Ран Гунарсдотир

Интервю: Митко Попов, avtora.com

http://hotnews.bg

 


Сходни връзки

Асдис Ран: Умея да използвам вниманието на околните за собствена изгода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди