изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:40 EET
Сексуалната съвместимост според "кръвната група" на мъжете    
Любопитно

Съществува зависимост между сексуалното желание на мъжете и кръвната им група, показват последните изследвания на учените.



Сексуалността на мъжете е повлияна от четири вида кръвни групи.Оказва се, че представителите на силния пол притежават четири основни типа темперамент, което ги прави и различни любовници. За жените основният критерий за силата на привличане е сексуалността на мъжете. Съвместимостта с кръвната група на партньора може предварително да разкрие на жените какво да очакват от новия си партньор.

Горещи мъже. Такива мъже могат да бъдат наречени още Тарзан и мачо. Във вените им тече кръвта на примитивен ловец, който винаги се стреми да постига целта си. В леглото този тип мъже обичат да контролират и да показват, че са лидери. Такива мачовци мислят за секс на всеки 5 минути и преследват жените като плячка. Но когато една жена се откаже, Тарзан бързо губи интерес към нея. Съвпадението на кръвната група с тази на мачото винаги е много проблематично, тъй като той не е способен да бъде моногамен. За такива двойки сексът е на първо място, а верността остава на последните места.

Скромни и интелигентни. Съвместимостта с кръвната група на този тип мъже ви гарантира надеждна и лоялна връзка, напълно противоположна на представителите от първия тип.
Този тип мъже са спокойни и уверени в себе си. Те не са \"жребци\" като първите, но пък впечатляват дамите с вниманието и романтичните изненади.
По-вероятно е този тип мъже да намерят любовта в по-зрял етап от живота си, когато самите жени започват да търсят скромни и сериозни партньори.

Общителните мъже. Те се отличават със собствен подход и тактика, с които си спечелват сърцата на момичетата. Съвместимост с кръвната група на тези мъже ще ви осигури безпроблемно общуване и споделяне на тайни. Сексът за такива двойки не е единствената задача. За тях е важна комуникацията и умението да говорят един с друг. Такива мъже имат много приятелки от нежния пол, но понякога не успяват да организират личния си живот. Често остават сами дълго време и понякога дори губят интерес към еротичните страни на жените.Човек от този тип е винаги душата на компанията, умее да жъне успехи в работата и бизнеса. Много от мъжете милионери са именно в тази трета група.

Единствено чаровни.
Нерешителни е най-пълното описание на мъжете от четвъртата група. Те най-често са предразположени към стрес, промени в настроението, внезапни емоционални трусове. В сексът са находчиви, но това отново зависи от настроението им. Само истинска любов е в състояние да разнообрази интимния им живот. БГНЕС

Израелски бедуини патентоваха народно средство против диабет

Диета според кръвната група

Кръвната група определяла сексуалността на човека

Идеалната жена припада след оргазъм

Jenna Jameson 054  Amber Campisi 11   Courtney Rachel Culkin 26     

 


Сходни връзки

Сексуалната съвместимост според "кръвната група" на мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди