изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:19 EEST
Чехия отсява имигранти по ерекцията им    
Европейски съюз Европейската комисия разследва Чехия заради практиката й да подлага на фалометрични тестове кандидати за убежище, които твърдят, че са преследвани в родината си заради хомосексуалната си ориентация. Тази практика е унизителна и не може да бъде приета нито в ЕС, нито другаде, възмути се европейският комисар за вътрешните работи Сесилия Малмстрьом, предаде Франс прес, цитирана от БТА.


ЕК определила обясненията на чешките власти като недостатъчни и решила да започне разследване.

Чехия си служи с т. нар. фалометрични тестове, при които мъже, които искат  убежище и твърдят, че са хомосексуалисти, се подлагат на различни стимули на сексуалното желание, като се измерва степента на тяхната реакция (на тяхната ерекция). Сред стимулите има и кадри с хетеросексуално и хомосексуално съдържание.

Чрез тези тестове властите искат да проверят дали мъжете действително са хомосексуалисти, които рискуват да бъдат преследвани в родните си страни заради сексуалната си ориентация. Тестовете пораждат съмнение във връзка с тяхното съответствие с член 4 и 7 от Хартата на ЕС за фундаменталните човешки права, които забраняват мъченията и унизителното отношение.

Още миналата година Европейската агенция по човешките права представи в Европейския парламент доклад, в който критикува чешките власти. Говорител на чешкото вътрешно министерство обаче заяви, че от началото на 2010 г. не се извършва "фалометричният тест".
Министърът на вътрешните работи Радек Йон пък призова такива мъже, които искат да имигрират в страната, да успеят да убедят властите, че не са хомосексуални. Ако не са съгласни с теста, да потърсели подслон в други държави. http://dnes.dir.bg

Спасиха от ампутация мъж с 27-дневна ерекция

Извън закона: Секс с жива риба или в хладилна витрина

Забравете Виаграта! Звуковите вълни са новият „начин“..

Утрото е по-страстно от вечерта!

Техника за отглеждане на пенис решава проблемите

От намалено желание за секс страда всяка десета жена

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

 


Сходни връзки

Чехия отсява имигранти по ерекцията им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди