изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
Чакаме Края на света днес    
ЛюбопитноДнес - 21 май 2011 година, ще настъпи поредният Край на света. Този път прогнозата е на калифорнийският проповедник Харолд Кемпинг, който за трети път очаква Второто пришествие на Христа.



Предишните прогнози на ексцентрика се оказаха крайно неуспешни - през 1980 и през 1994 година стотици негови слушатели се събраха в очакване на Апокалипсиса, но той така и не се случи. И в двата случая проповедникът се извиняваше за допуснатите грешки и обещаваше да изучи по-подробно Библията.

Според Кемпинг предвестник на Страшния съд са земетресенията в Япония, Нова Зеландия и Хаити. Новата му прогноза посочва 21 май, защото днес е 722 500 ден от 1 април 33 година, когато според него е бил разпнат Исус Христос. Освен това до цифрата 722 500 се достига и при двукратно умножение на трите свещени числа 5, 10 и 17 едно по друго.

\\"Лъжите, порочността и сексуалните извращения в обществото няма как да останат безнаказани. Гейпарадите също. Господ изпрати достатъчно послания да ни изпита и е ясно, че наближава краят\\", обяви наскоро Кемпинг.

Проповедникът прави програми на 48 езика и може да се похвали с последователи в цял свят. Кемпинг има радиостанции в САЩ, ЮАР, Русия и Турция. Той твърди, че за 70 години изучаване на Библията е разработил система, която използва математиката за интерпретации на всички зашифровани в нея предсказания. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Чакаме Края на света днес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди