изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:37 EEST
Лазар Колев е умъртвявал три часа Хриси и Роси    
Новини Натуралистични подробности за екзекуцията на сестрите Белнейски шокират и крещят за адекватни мерки срещу ненаказваните изверги

Малък крими материал във вестник „Шок” възпроизвежда картината на ужасните мъчения , на които е подложил обвиняемият Лазар Колев – Гангстера, непълнолетните Роси и Хриси Белнейски. Цели три часа е малтретирал жертвите си, преди те да издъхнат. Вестникът възпроизвежда стряскащите подробности, които излязоха наяве в съдебната зала в Пазарджик, където се води процесът за едно от най-злостните убийства в България.

30-годишният сега рецидивист се запознал с жертвите си на 27 януари 2006 г, вечерта, в заведението „Болид“ в Пазарджик. Лазар уговорил Росица и Христина да се качат в колата му, след което ги завежда в богаташката къща на хлебния бос Паун Лазаров в пазарджишкия квартал „Писковец“. Бизнесменът е вуйчо на Лазар Колев и е смятан за един от най-заможните хора в града. Именно в къщата на Паун Лазаров започва инквизицията децата. Под влиянието на алкохола Лазар Колев става агресивен и силово принуждава двете сестри да правят секс с него и с неговия приятел. Доскоро се смяташе, че партньор на Лазар Гангстера е бил именно вуйчо му Паун, но ДНК експертизите категорично оневиняват хлебния бос. Най-вероятно Лазар Колев е ползвал имението на родственика си като терен за бруталния секс, превърнат в жестока оргия с много алкохол и дрога. Гангстера изнасилвал анално по-малката сестра Христина, а приятелят му правил секс с Росица. Според свидетеля на прокуратурата Владимир Славов – Иширковеца, пред когото години по-късно Лазар си признава за двойното убийство, първа умира Христина. Опитала да избяга, а той я настигнал я и я пернал по врата. Тя паднала и започнала да хрипти и хърка. Тогава мерзавецът я утрепал, за да не се мъчи. Това Лазар Колев е споделил в затворническата килия на своя съкилийник. След убийството той преднамерено откраднал мобилен телефон в София, за да бъде осъден по бързата процедура и да се скрие в затвора. Нервите му обаче не издържат и той признава какво е извършил на свой съкилийник. Впоследствие лишеният от свобода разказва на ченгетата какво е чул от Лазар Колев. Така убиецът на сестри Белнейски е заловен, а впоследствие ДНК експертиза и десетки други доказателства потвърждават вината на 29-годишния тогава изверг.

Във фаталната нощ на 27 януари Гангстера пребива от бой Христина, а след това изпада в паника. По-голямата сестра Росица вижда с очите си смъртта на Хриси, за което заплаща с живота си. Роси умира три часа след сестра си или поне така мисли Лазар. 17-годишната ученичка е удушена, след което Лазар товари труповете на момичетата в багажника на колата си и се отправя към местността Грамадите край Брацигово. Там Лазар се гаври още известно време с телата на Роси и Хриси. Прави анален секс с вече мъртвата Христина. Стряскаща подробност е, че по-голямата сестра Росица всъщност е в кома и умира едва на 28 януари по обяд, денонощие преди трупът й да бъде открит от овчар. На следващия ден изродът си създава алиби. Посещава баща си във Велинград, после свои роднини, с които не се е срещал от години. В Пазарджик се мълви, че помагачът приятел на Лазар Колев е местно ченге и заради това дълги години престъплението не е било разкрито.

http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

Лазар Колев е умъртвявал три часа Хриси и Роси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди