изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:47 EET
10 мъжки постъпки, които жените мразят    
Любопитно Какво най-много ви дразни в поведението на мъжа до вас? Със сигурност в нашия специално подготвен списък ще откриете някои от най-неприятните мъжки постъпки, които могат да подлудят всяка жена. Ето и кои са те:

1. Да се напие

Едно от най-омразните неща, както в един мъж, така и при жените, е неконтролируемото поведение, причинено от прекалена консумация на алкохол. Ето защо сред водещите мъжки постъпки, които ненавиждаме е мъжът ни да се напива. Не да пийне една-две чаши за аперитив, а безпаметно да се отреже, така че да ви засрами пред приятели и близки. Още по-неприятно е, когато на сутринта му се сърдите, а той дори не помни какво е направил...

2. Да сваля други жени

Фал, фал, страхотен фал. Ако мъжът до вас често флиртува с други жени и то пред вас, може би трябва да се замислите какво всъщност правите с него? Защото ако безцеремонно сваля най-добрата ви приятелка, то едва ли му трябва много време, за да прибегне до следващата стъпка.

3. Да ви се скара  на публично място

Жените не случайно са олицетворявани често с котките - защото както тези грациозни животни, жената трудно понася унижението. А когато мъжът ви се скара на публично място, пред ваши познати или дори непознати, унижението сякаш изпълва главата ви и чувството е изключително неприятно.

4. Да предпочете приятелите си пред вас

Трябва да признаем, че мъжете не винаги са така съобразителни, както жените.  И все пак, няма оправдание, ако често-често предпочита компанията на приятелите си пред вашата или пък слуша техните съвети, вместо вашите. Вие сте жената до него и е редно да сте на първо място за него.

5. Да те сравни с бившата си приятелка

Едва ли има по-омразно и неприятно нещо за една жена да я сравнят с друга. А ако въпросната жена е и бившата приятелка на любимия ви, нещата доста загрубяват. Не позволявайте никога да бъдете на една плоскост с друга жена, било то и екс гаджето на мъжа ви. Всички ние сме уникални личности и носим своята ярка индивидуалност, която трябва да защитаваме.

6. Да псува

Свикнали сме да прощаваме много мъжки постъпки с оправданието "Той е мъж, простено му е." Не, не е достатъчно. Един истински мъж би трябвало да е джентълмен и да внимава какво, кога и как говори. Особено пред дамата на сърцето му. Така че, спрете да го оправдавате, а започнете да му правите забележка.

7. Лоша хигиена

Има ли какво да добавим тук? Лошата хигиена сама по себе си говори за неуважение към собствената личност, а след това и към другите. Точка.

8. Издаване на физиологични звуци като оригване, пръцкане и т.н. пред вас

Някои по-либерални жени ще кажат: "Е, какво толкова? И аз издавам същите звуци!" Да, така е, всички сме хора и имаме физиологични нужди, които трябва да бъдат облекчени. Но не и в присъствието на други хора, още по-малко пред човека, с когото си лягате. Рискът да го виждате вече в друга светлина е огромен.

9. Когато се почесва по чатала

Неприятна гледка, за съжаление, твърде често срещана. Сякаш мъжете обичат да го правят, не само за да ни вбесят, но и за пореден път да докажат, че имат мъжко достойнство и предимство. Не, скъпи мъже, не е достойно да го правите, дори и пред нас, в домашни условия. Това, което имате в гащите, все пак го имат още около 3 милиарда мъже...

10. Слуша майка си за всичко

Е, това е просто върхът на сладоледа. Няма по-лошо начало за една връзка или брак, ако мъжът непрекъснато тича при майка си за съвет и да докладва какво се случва във връзката ви. Ако мъжът до вас е от този тип, има две решения -  бързо го превъзпитайте да спре да бъде мамино детенце или бързо го зарязвайте! http://www.az-jenata.bg

Не ме чакай с изтъркани дънки

Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласки

54% от жените обичат мъже с брада

Виц и секс: какво харесват в тях жените и мъжете

Не правете това у дома

Има ли размерът значение

Само за мъже: Женската сексуалност

Определиха националните канони за съблазняване

 


Сходни връзки

10 мъжки постъпки, които жените мразят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди